Efter flere henvendelser til Venstres byrådspolitiker, Kenny Bruun Olsen, omkring byggesagsbehandling i Fredericia Kommune, vil venstrepolitikkeren mandag diskutere emnet med byrådet. Han er ked af de henvendelser, han har fået. Det er ikke godt nok, og det skal der nu gøres ved.

»Jeg har fået flere henvendelser. Det er gået stærkt det seneste år, særligt siden 3. januar. Det gør et stort indtryk på mig at høre fra borgerne. Jeg er ked af at høre om småproblemer, som vi kunne løse. Jeg går samtidig ud fra, at jeg ikke er den eneste, der har modtaget henvendelser. Jeg har selv fået 30 henvendelser,« fortæller Kenny Bruun Olsen. Se hele interviewet her.

Følg
Notikation om
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer

Jens Jørn Pedersen
Jens Jørn Pedersen (@jjpedersen)
1 måned siden

Gå nu bare igang med alle afdelinger!