Kenneth, der er uddannet Bygningskonstruktør, skal sammen med kollegaerne i Bolig & Erhverv være med til at styre igangværende og fremtidige projekter godt i mål med sin nye rolle som Projektleder.

Én af Kenneths store kæpheste er procesoptimering, som CJ forventer at få stor glæde af, så det altid er muligt at overdrage færdige projekter i rette tid og kvalitet i tråd med kerneværdien, som en god og tillidsfuld samarbejdspartner. Derudover kommer Kenneth med en bred byggeteknisk viden, som ligeledes vil gøre stor gavn i projektledelsen.

Kenneth har selv store forventninger til ansættelsen hos CJ: ”Jeg er meget social af natur og forventer et fantastisk godt samarbejde med kollegaerne i hverdagen” siger Kenneth og fortsætter: ”CJ’s værdi som en arbejdsplads, hvor det skal være godt at være og gode at samarbejde med tiltaler mig meget”.

I arbejdsøjemed udtaler Kenneth at den støres tilfredsstillelse findes i projekter, hvor der ageres som Totalentreprenør eller hovedentreprise, så projektet udføres fra A-Z og kommandovejen er så kort som mulig.

Kenneth bor til daglig i Bogense med konen Marlene og deres 3 børn. Når fritiden ikke bruges på at bygge deres nye hjem, som forhåbentlig står klar til sommer, er Kenneth flittig på cykelstien, løbeture eller med ishockeyudstyret på.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer