Den kendte børne- og dametøjsbutik, Noa Noa, åbner i starten af december i Gothersgade i lokalet ved siden af Only, hvor Simple Living senest har haft til huse. Det bekræfter Peter Andersen, der er retail og franchise manager i Noa Noa, til AVISEN.

Noa Noa ligger i flere andre byer som Vejle, Aarhus og Odense, men nu har de også valgt at slå dørene op i Fredericia, hvor butikken pt. er igang med at søge personale. Netop personalet skal på plads før, at butikken åbner, og samtidig skal håndværkerne have gjort arbejdet helt færdigt før, at butikken vil lægge sig fast på en åbningsdato.

»Men det bliver i starten af december, når det hele er på plads. Vi synes, at vi passer godt ind i byen. Vi har erfaring med, at vi passer godt ind i byer af Fredericias størrelse og har derfor valgt at åbne der. Vi synes samtidig, at Fredericia er inde i en rigtig god udvikling med byggeriet ved havnen (Kanalbyen, red.) , og det er derfor en spændende by at åbne i,« siger Peter Andersen.

Peter Andersen glæder sig til at vise Noa Noa frem til fredericianerne, som han håber vil tage imod Noa Noas koncept. Det danske tøjbrand slår sig specielt ned på designertøj og tilbehør til både kvinder og børn.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer