Den kendte fredericianske pizzamand, Korhan Okutan, bedre kendt som Ali i daglig tale, overtager Spicy House på Vejlevej 34 sammen med makkeren Alev Ademov, som for første gang begiver sig ud i at være selvstændig.

Familien Okutan er kendt i det fredericianske pizzamiljø. Det er dem, der ejer Marmaris på Erritsø Bygade og tidligere ejede Easy Food i Vestcentret.

Med partneren Alev Ademov, som Ali egentlig helst bare vil betragte som en rigtig god ven frem for forretningspartner, får Ali en i staben, som har stor erfaring fra andet end pizzabranchen. Alev har stor erfaring fra restaurations- og hotelbranchen, hvor han har været kok og det passer i tråd med, at Spice Vest Bistro, som det nuværende Spicy House skifter navn til, vil have et meget varieret menukort, der ikke kun skal bestå af pizza.

“Vi sætter fokus på vores hjemmelavede kebab, som jeg selv marinerer efter min egen opskrift. Vi bruger ikke færdiglavede fabrikkerede kebabber. Det er vigtigt at bruge kvalitetsprodukter for at give maden den bedste smag,” siger Ali til Fredericia Avisen og fortsætter:

“Derudover har vi en frokostbuffet med retter fra forskellige kulturer, primært fra Middelhavs-området. Her er udbuddet også laktosefrit, glutenfri og vegansk og der kommer ny buffet og nye retter hverdag. Vi vil også komme til at udbyde hjemmelavet kage og kaffespecialiter, og jeg håber, at stedet vil blive et mødested i vestbyen,” fortæller Ali.

I forbindelse med Ali og Alevs overtagelse af det nye Spice Vest Bistro vil det også være muligt at få leveret større bestillinger til selskaber, bryllupper, konfirmationer og lignende. Man vil også fortsat kunne nyde maden i restauranten.

Spice Vest Bistro-bygningen er pt. igang med at blive klargjort til åbningen, som finder sted d. 1. februar. Her vil Ali, Alev og resten af teamet være klar til at tage imod bestillinger både fysisk i butikken, pr. telefon og via deres hjemmeside.