Et 25 mand stort optagehold rykker ind på keramikmuseet weekenden 2.- 3. juni for at lave to programmer til serien Guld i Købstæderne.

Tilrettelæggerne var i februar på besøg i Middelfart for at finde et egnet sted til at optage dette års Guld i Købstæderne. De historiske bygninger, kombineret med den keramiske samling og muligheden for at kunne lave optagelser med Lillebælt i baggrunden, gjorde udslaget, da de skulle vælge location.

Ideen bag udsendelserne er dels at fortælle de danske købstæders historie, og dels at invitere danskerne til at komme med egne ting, som de er nysgerrige efter at få vurderet eller sat historie på. Nogle af de fremmødte får også mulighed for at sælge deres ting til opkøbere.

Find jeres interessante ting frem fra gemmerne

Hvis man har noget interessant i gemmerne, så er det altså om at sætte kryds i kalenderen 2.- 3. juni. Vurderingsarrangementet foregår mellem kl. 10 og 15 begge dage, og man møder bare op med de ting, man gerne vil have vurderet.

Det er fjerde år i træk, at DR laver programmet Guld i Købstæderne. I år besøger de Vordingborg, Grenaa, Sorø, Thisted og altså Middelfart.