FC Fredericia vandt lørdag 2-1 over Skive, og den præstation der blev leveret var ikke helt i top, men det viser noget om, hvilket type hold FC Fredericia er gået hen og blevet.

Spoler man tiden tilbage til sidste sæson ville det være uhørt. Uden den rutinerede kulturbærer trio Christian Ege Nielsen, Dennis Høegh og Anders Holvad i startopstillingen ville man ikke levne FC Fredericia mange chancer, da de igennem flere år har været med til at udgøre stammen på det fredericianske mandskab.

Ege blev sparet fra start, da han havde spillet fuldtid mod Vendsyssel og HB Køge, mens de to h’er, Holvad og Høegh, begge så til fra tribunen pga. skader. I stedet var det op til især Alexander Nybo, Mikkel Knudsen, Mathias Gertsen og den vikarierende anfører, Andreas Oggesen.

Det fungerede fint i første halvleg. Skive havde ikke det store at byde på, og i den anden spillede FC Fredericia sig frem til de nødvendige chancer til at prikke bolden i rusen. Første gang det lykkedes var efter 25 minutter, da Kristian Kirkegaard fik bolden fra Justin Shaibu og resolut bankede bolden i mål.

Efter 38 minutter var det Shaibus tur til at komme på måltavlen. Andreas Oggesen høvlede på kassen, og skuddet voldte Marucs Bobjerg i Skive-målet så meget besvær, at han gav en returbold som Shaibu var først over og sikkert sparkede i mål til 2-0. Dermed scorede den nye angriber i sin hjemmebanedebut.

https://www.vinmedmere.dk/

Anden halvleg blev lidt en kedsom affære. Lige indtil det 80. minut. Raphael Onyedika fik sit andet gule kort, der var unødvendigt at trække, men man kunne ikke indvende noget med det. Det var bare dumt af den nigerianske lejesvend, der i bagklogskabens tegn burde være skiftet ud for at undgå det.

Med et minut tilbage af den ordinære spilletid skabte Thomas Santos spænding. Han spændede igennem FC Fredericias højre side, og satte sikkert bolden ind bag Alexander Nybo, der var prisgivet, og det gav Skive blod på tanden. To gange i overtiden havde de chancen for at udligne. Først efter en dødbold med masser af tilfældigheder endte Nybo med at pille bolden, og i allersidste sekund diskede keeperen op med den kampafgørende redning på et frit skud i feltet.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Se her Sportsredaktørens bedømmelse af spillerne:

UB = Uden for bedømmelse (ikke nok på banen)
00 = Dumpet
02 = Bestået
4 = Jævn god præstation
7 = God præstation
10 = Flot præstation
12 = Fremragende præstation

Alexander Nybo (7- Man of the Match): Var ikke på de store prøver det meste af opgøret, og kunne intet stille op ved Skives reducering, men to gange i overtiden måtte han på arbejde. Især redningen i sidste sekund var flot, og reddede FC Fredericia sejren.

Mikkel Knudsen (4): Solid defensivt, men bød sig ikke så meget til offensivt.

Erik Nissen (4): Var tilbage efter et par kampes fravær. Lavede et par opspilsfejl, men var ellers sikker i sine indgreb.

Tobias Anker (4): Var også tilbage igen. Gjorde det fornuftigt.

Henry Uzo (4): Første startplads i en gældende kamp i denne sæson for Uzo. Gjorde det fornuftigt.

Andreas Oggesen (7): Var rykket tilbage på midtbanen, og det gjorde han godt.

Raphael Onyedika (4): Spillede en fornuftig kamp indtil, at han fik sit andet gule kort, der trækker ned i bedømmelsen.

Kristian Kirkegaard (7): Så fik han hul på bylden. Efter at have brændt nogle store chancer på det seneste, så var skarpheden til stede mod Skive.

Mathias Gertsen (4): Gjorde det fornuftigt, og havde et drøn på overliggeren undervejs.

Christian Tue (4): Ikke så iøjnefaldende, men kæmpede fint.

Justin Shaibu (7): Som angriber skal man score mål, og det gjorde den nye nummer 18 for FC Fredericia. Lagde derudover op til det første mål.

____

Christian Ege Nielsen (4): Kom ind med en halv times tid igen og gjorde det fornuftigt.

Nicolaj Ritter (4): Lukkede godt af defensivt, da han kom ind.

Alexander Jensen (4): Igen viste Jensen, hvilket teknisk god spiller han er. Han skal nok blive til noget i FC Fredericia.

Mathias Johannsen (UB): Spillede ikke nok.

Lukas Enevoldsen (UB): Spillede ikke nok.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer