Jeg er meget aktiv inde i byen, og jeg er ligeledes en af dem, der burde cykle eller gå mere i stedet for at tage bilen. Når man parkerer mange steder kan man nogen gange godt komme i tvivl, og at få det obligatoriske girokort eller hilsen i forruden, er en dyr fornøjelse. Holder du selv rigtigt parkeret?

Jeg var tidligere inde i midtbyen og skulle hurtigt parkere, da jeg havde et møde på Kurt´s Kaffebar og tiden var ved at løbe ud. Jeg havde håbet på en plads ned af Prinsessegade, men mulighederne begyndte at løbe ud og jeg fandt først en plads i enden af gaden før den rammer Sjællandsgade. Jeg var meget i tvivl om jeg måtte holde der, men mit pligtopfyldende gen fik mig til at smide bilen og håbe på held. Jeg satte skiven og løb afsted.

Da jeg skulle tilbage til bilen, var jeg forberedt på, at der evt. var en hilsen i forruden, gisp jeg så parkeringsvagten tage billede af en bil tæt på min. Nå smil og vær glad, men jeg kunne jo ligeså godt spørge eksperten til råds, uanset om jeg havde fået en bøde eller ej.

Parkeringsvagten var dagens mand i skysovs, ikke fordi han undladt en bøde til mig, men fordi han gav mig en god tommefinger regel, jeg gerne vil dele.

Foto: Thomas Lægaard – Fredericia Avisen

Jeg var i tvivl om der var parkering forbudt efter skiltet eller før skiltet.

Parkeringsvagtens råd lød, forestil dig, at du lægger skiltet ned, så er det nemt at forstå pilens retning, jeg holdte korrekt.

Tak for det gode råd, og ser du en masse parkeringsskilte ligge ned, er det Fredericia Avisens kulturmedarbejder der har været i tvivl 🙂

God Mandag