Det er sjældent, at man fremhæver keeperen efter en sejr på 0-4, men havde det ikke været for Elias Olafsson, så var FC Fredericia kommet bagud mod Skive i lørdagens kamp.

Det islandske plankeværk var i sidste sæson med til at lukke 12 mål ind i 23 kampe for Aarhus Fremad i 2. division. I denne sæson blev Elias Olafsson udlejet fra FC Midtjylland til FC Fredericia for at give ham kamptræning på højere niveau, og chancen har Olafsson grebet. Det er tydeligt at se, at det er en keeper, som på sigt kommer til at spille fast på et højere niveau end den danske 1. division.

https://www.vinmedmere.dk/

I 13 kampe har FC Fredericia lukket 14 mål ind, og det er et gennemsnit på 1,08 pr. kamp, og kun Viborg har et lavere snit med 0,92. Til sammenligning lukkede FC Fredericia i sidste sæson 1,58 mål ind pr. kamp svarende til 52 indkasserede mål i 33 kampe. Man siger, at angriberne sælger billetter, men at forsvaret vinder mesterskaber. I denne sammenhæng kan det overføres til oprykning, som dog slet ikke er FC Fredericias målsætning i første omgang, hvor målet er at komme i top-6. Derfra kan alt ske, og så må vi se, hvor holdet er, når sæsonen er færdigspillet, men faktum er, at man defensivt har en solid bastion.

Skive startede klart bedst mod FC Fredericia og havde inden, at Agon Mucolli pludselig bragte FC Fredericia, flere store chancer for at bringe sig i front. Elias Olafsson diskede i den periode op med store redninger, og havde det ikke været for ham, så kunne kampen reelt set have været afgjort til Skives fordel.

FC Fredericias anden halvleg var et kapitel for sig selv. Tøjlerne far blevet sluppet, spillet var frigjort, og offensiven sprudlede. Orkesteret af Mucolli og Christian Tue endte FC Fredericia med at vinde 0-4, og står nu noteret for 26 point for 13 kampe, hvilket giver en foreløbig andenplads i 1. division.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Se her Sportsredaktørens karakterer:

UB = Uden for bedømmelse (ikke nok på banen)
00 = Dumpet
02 = Bestået
4 = Jævn god præstation
7 = God præstation
10 = Flot præstation
12 = Fremragende præstation

Elias Olafsson (10 – Man of the Match): Holdt FC Fredericia inde I opgøret ved stillingen 0-0. Blev ikke sat på prøve i anden halvleg.

Mikkel Knudsen (4): Gjorde det fornuftigt, men ikke mere end det.

Erik Nissen (4): Var usikker i første halvleg, men det blev bedre som kampen skred frem.

Mathias Johannsen (4): Var heller ikke for skarp i første halvleg. Spillede sig også op.

Nicolaj Ritter (4): Dødboldene fra ham sad ikke i skabet. Til gengæld gjorde han det fornuftigt defensivt og offensivt.

Raphael Onyedika (7): Den afrikanske lejesvend startede ud med boldtab, men spillede sig gevaldigt op som kampen skred frem. Har fået en tendens til at lave voldsomme frispark, og det skal han pille af sit spil. Det havde nær kostet et rødt kort mod Skive.

Alexander Jensen (7): Ikke særlig god første halvleg, men var en af de bedste FC’ere efter pausen.

Kristian Kirkegaard (4): Det meste af det, der blev forsøgt i første halvleg, gik igennem Kirkegaards højre side. Point for initiativene, men ikke for udførslen 

Christian Tue (7): Var anonym i det meste af første halvleg, men markerede sig efter pausen med to scoringer.

Agon Mucolli (10): Efter nærmest ikke at være indblandet i noget dukkede han op ud af ingenting og scorede efter 40 minutter. I anden halvleg scorede han et drømmemål, og var et af omdrejningspunkterne offensivt.

Dennis Høegh (4): Spillede på top, og lavede en assists til Christian Tues mål.

Mathias Gertsen (UB): Kom ind med 35 minutter igen.

Justin Shaibu (UB): Kom ind samtidig med Gertsen.

Henry Uzo (UB): Kom ind i slutminutterne.

Lukas Enevoldsen (UB): Kom også ind i slutminutterne.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer