Den danske DJ og producer Kato er beviset på, at man kan hvad man vil og dette har bevirket, at KATO i dag er en af de største artister herhjemme.

Med et hav af platin- og guldsælgende singler, awards, priser og med en ”Facebook-familie” på næsten 174.000 medlemmer, har den sindige nordjyde etableret sig som landets mest succesfulde DJ nogensinde.

Kato griber alting meget ydmygt an, og hans mission og motivation ved at optræde er, at give folk en unik
oplevelse/fest uanset alder.
Hans ydmyge, men yderst professionelle, tilgang til det at være musiker og et kendt ansigt, har gjort ham til en af de mest vellidte personligheder på den danske musikscene
.
Dette kommer også til udtryk via den brede demografiske fordeling blandt de fans, som hører hans musik, tager til hans koncerter og ikke mindst følger ham på de sociale medier.

Kato er den første deciderede club-artist, som familien-Danmark har taget til sig, og det viser at Kato har udviklet sig til at være et utroligt stærkt og unikt brand med en bred profil, der tiltaler de fleste.

– Kato har også en stor skare af fans i Middelfart og trekantsområdet, hvilket vi har kunne mærke på mange mails og facebook-kommentarer, der bar præg af et stort ønske om, at se ham til Rock Under Broen igen.
Så derfor er vi rigtige glade for, at KATO er mere end klar til Rock Under Broen 2015, oplyser Brian Schou Larsen fra Rock Under Broen.

(Foto: PR )