Med nedlukningen af Danmark kom også en svær tid for kørelærere – og ikke mindst deres elever. Der er ingen køretimer og ej heller køreprøver. Det betyder også, at en række elever er gået helt i stå i deres undervisning. Det vil Kasper Jensen fra Kaspers Køreskole gerne lave om på. Derfor inviterer han indenfor til køretur på Køreteknisk Anlæg – uden fysisk kontakt, selvfølgelig.

“Jeg har skrevet ud til de, på mit hold, som er klar til køreprøven, at jeg laver et arrangement på køreteknisk anlæg i Fredericia, for dem som kunne have brug for at komme lidt op på hesten igen i forbindelse med deres kommede prøve. Da vi ikke må køre sammen i skolevognen før 10. maj har jeg fået en genial ide til hvordan vi nemt kan komme ud bag rattet igen. Så uanset hvem du er, og hvilket hold du kommer fra men gerne vil lidt med ud og træne, så skal du læse med her! Dog kræver det at du som minimum har været på køreteknisk anlæg(glatbane) en gang”, fortæller Kasper.

“Så har du en bil, evt mor eller fars (helst manuel gear), og vil de låne den til dig 3-4 timer og 200-300 kr i lommen så har jeg løsningen. Kom med til en par hyggelige timer med mig, og evt far eller mor ved siden af. Jeg har allerede en del tilmeldte – så hvis det kunne have interesse så skriv endelig – jeg påtænker at have 10 med af gangen”, fortsætter han.

“Min arbejdskraft er gratis – beløbet er til køretekniskanlæg, som også viser samfundssind og lader os få den til billig pris, og lidt sodavand og snacks, tak! Hvis man ikke kan fremskaffe en bil kan jeg muligvis finde en løsning. Jeg vil gå så langt, at hvis i kender nogen ved andre køreskoler der står i samme situation, må i godt give beskeden videre –  Vi skal stå sammen og hjælpe hvor vi kan i de her tider”, lyder det fra den lokale kørelærer.

“Ale køreskoler har det her problem, hvor vi ikke kan køre før 10. maj. Eleverne er fanget i det her system – og de har alle brugt rigtig mange penge på et kørekort. De fleste af dem der står og skal op til deres køreprøve mister hen ad vejen alt deres viden og erfaring. Det er klart, at når de skal i gang igen kommer det til at koste en formue i ekstra køretimer. Der er kun én taber her, og det er eleverne. For at redde lidt, så har jeg tænkt over det her arrangement”, fortæller Kasper, inden han fortsætter:

“Jeg går herhjemme alligevel, så jeg skal ikke tjene penge på det. Man må køre sine forældres bil eller låne af familie eller venner. Så er man sammen med dem ude på banen. Man kan på den måde også få en hyggelig dag sammen – og sidder man med en med kørekort, så får man også enormt meget sparring inde i bilen. Så sker der noget for dem. Mange af dem har gået hjemme i mange dage. Man kan komme ud og være sammen – uden at være sammen”.

“Jeg har allerede holdet fuldt til på søndag, så nu må vi se om ikke vi kan få køreteknisk anlæg med på at lave det for andre. Jeg har selvfølgelig fyldt op med mine egne elever, men der er også elever fra andre køreskoler der har taget kontakt. Hvis der er mulighed, så tager jeg også gerne derud en anden dag, uanset hvilken køreskole de kommer fra. Det handler om samfundssind”, lyder det afslutningsvist fra Kasper Jensen.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer