Cykelrytteren Kasper Asgreen vandt søndag klassikeren Flandern Rundt, der er et af de største endagsløb i verden.

Asgreen kører for storholdet Deceunick Quick-Step sejrede også i sidste uge, da han vandt brostensløbet E3 Harelbeke efter en flot solosejr, og med den form, så var der forhåbninger om, at danskeren kunne blande sig blandt de bedste i Flandern Rundt, som han blev nummer to i tilbage i 2019.

Kasper Asgren sad i anden gruppe med 40 kilometer til mål, men så forcerede han og med sig fik han Van Aert, Van der Poel og holdkammeraten Alaphilippe. De kom op til den forreste gruppe, men Van der Poel forcerede så kun Asgreen og Van Aert kunne sidde med.

Fronttrioen fik oparbejdet et forspring på 27 sekunder, men kort før sidste gang rytterne skulle over Kwaremont, angreb Van der Poel, og hverken Algreen eller Van Aert kunne gå med i rykket. På det efterfølgende stykke stykke lykkedes det dog Kasper Asgreen at lukke hullet alene, og Algreen og Van der Poel skulle afgøre det i en spurt, som koldingenserne endte med at vinde.

Kasper Asgreen blev dermed den blot anden danske cykelrytter, der har vundet Flandern Rundt. Sidst en dansker vandt var tilbage i 1997, da Rolf Sørensen vandt.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer