I det netop vedtagne budget 2021 sender byrådet 11 millioner af sted til Fredericia Teater og den kommende genopretning. Hør her, hvad byrådspolitikeren Karsten Byrgesen fra Nye Borgerlige siger til det, men også hvorfor det er en god ide at udvikle et teater i Fredericia igen.

Følg
Notikation om
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Hans Thomassen
Hans Thomassen
3 måneder siden

Hvorfor kom du ikke med mange af dine gode ideer, da du som byrådsmedlem sad og var med til at bevilge den ene store donation efter den anden?

Karen Møberg
Karen Møberg
3 måneder siden

Skuffende at man i Byrådet kan beslutte at give 11 mill til at starte et nyt teater op i Fredericia efter en så stor fiasko og gæld, som borgerne nu sidder tilbage med, uden at vi er blevet orienteret om, hvordan det kunne gå så galt. Teateret kan næppe nøjes med 11 mill fremadrettet, så det bliver aldrig all inclusive, hvis det skal op i de samme fremvisninger.

Pierrick Myrtille
Pierrick Myrtille
2 måneder siden

Teatret er gået konkurs! Er Karsten Byrgesen og de andre byrådspolitikere ramt af Demens eller kollektiv Alzheimers?
Hvi ikke – må de jo være fuldstændigt idioter i det byråd, og borgmesteren i særdeleshed? Man kan da ikke bevilge penge til noget der ikke eksisterer, og slet ikke betinge bevillingen af, at staten er lige så uduelig og inkompetent som de nokkefår er. Men som vigitgt er; – Karsten Byrgesen var da medansanvarlig for den konkurs og sad og bevilgede penge til teatret selvom alle alarmklokker ringede.