Karme By Juul, der ligger i Danmarksgade, kommer frem mod jul til at yde en ekstra service. Butikken har åbnet en webshop, hvor man kan bestille fra, og derudover bringer butikken personligt ud til kunder inden for en radius af 15 kilometer. Det sker frem til d. 23. december klokken 20:00.

Karma By Juul ser allerhelst, at man kommer ind i Fredericia og støtter byens detailhandel, men hvis der skulle være forskellige omstændigheder, der gør, at man ikke kan komme ud, har butikken valgt at lave et supplement til det.

»Vi har åbnet vores webshop karmabyjuul.dk, som hele tiden har været planen, da vi mener, at man skal have både en fysisk butik og en webshop. I den her coronatid, hvor nogen ikke er helt trygge og andre er hjemsendte, har vi derudover valgt at tilbyde en ekstra service med at levere personligt inden for en radius af 15 kilometer. Bestiller man inden klokken 16:00, så kører vi ud med det om aftenen, og vi vil bringe ud personligt helt frem til d. 23. december klokken 20:00,« siger Jan Juul og fortsætter:

»Er man i tvivl om størrelser, farver og andet, så er man velkommen til at ringe for at få vejledning. Vores telefon er åben for vores kunder, som vi altid vil servicere på bedst mulige vis.«

Mens vi er inde hos Karma By Juul kommer flere kunder til, og det er også sådan, at Jan helst ser det være.

»Vi vil helst have kunderne herind i vores butik, som er stor, og hvor der er god plads til, at man kan føle sig tryg. Det er vigtigt at huske på, at hvis man vil have en levende bymidte, som vi har det i Fredericia, efter den her tid, så skal man huske at støtte op om de lokale butikker. Men vi er helt med på, at der kan være forskellige årsager til, at man ikke kommer ind til byen, og det er derfor vi har lavet de tiltag som vi har. Vi lever og ånder for vores by, og håber, at fredericianerne fortsat vil bakke godt op om den i denne tid,« slutter Jan Juul.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer