Karen Lovely, amerikansk singer-songwriter, leverer en blæret blanding af nutidens blues og amerikansk roots musik. Hun er kendt videnom for sit lidenskabelige drev. Karen leverer en power vokal og helt enestående liveoptrædender, der har givet hende priser og kæmpe anerkendelse i USA, Canada, Europa og Sydamerika. Hun blev nomineret til den prestigefyldte Blues Music Award fra Blues Foundation i kategorien Contemperorary Blues Female Artist.

Hendes skønne albums har toppet både nationalt og internationalt har toppet på albumlisterne “Best of the Year” i publikationer som Downbeat, Roots Music Report, Living Blues og Blues Blast.

Ben Rice har efterladt et stort indtryk hos publikum rundt om i USA og vundet flere awards for sin vokal og sit guitarspil i de seneste syv år. I 2014 på International Blues Challenge i Memphis Tennessee efterlod han publikum målløse med en rå følelsesmæssig levering af sin version af “Key To The Highway.” På hans anden deltagelse  i International Blues Challenge nåede han finalen i solo / duo kategorien  og her blev han tildelt St. Blues Guitarist Award for bedste guitarist.

 

Koncert i Tøjhuset fredag, den 4. maj kl. 21. Billetter kan købes på tojhuset.dk.