Hverken Jesper Houmark eller Fredericia AVISENS udsendte noterede Kasper Young for et misbrugt forsøg mod Ajax København, som FHK besejrede med 26-36. Young leverede i opgøret 12 mål, og satte igen en tyk streg under, at han er en af de mest formstærke spillere i 1. division.

UB = Uden for bedømmelse (ikke nok på banen)
1 = Dumpet
2 = Den tilstrækkelige præstation, der lige nøjagtig er bestået
3 = Jævn god præstation
4 = God præstation
5 = Tæt på liganiveau
6 = Liganiveau

Karakterne er udelukkende et udtryk for journalistens egen holdning.

Jimmi Andersen (3): Det første kvarter i første halvleg var under Jimmis standard. Kom ind med ti minutter igen, og diskede op med flere store redninger.

Christian Wetche (3): Solid præstation af den lokale keeper, der viste, at man kan stole på ham, når det er nødvendigt at aflaste Jimmi.

Jacob Kühne (3): Dommerne var efter Kühne, der nåede at notere sig for to udvisninger, som var mere end tvivlsomme. I forsvaret tog Kühne godt fra på sin backposition og fra fløjen var han sikker på det han fik at arbejde med, hvilket udmøntede sig i to scoringer. 

Marcus Rahbek (3): Lagde ud med en stor afbrænder helt fri fra fløjen, da han kom ind efter 25 minutter. Siden da fik han sat to mål ind på to forsøg, hvilket er godkendt for den unge fløjspiller.

Rune Andersen (4): Efter en halvsløj kamp mod Stoholm spillede Rune sig op mod Ajax. Det blev til flere gode mål fra distancen, ligesom han også var god til at finde stregen.

Bjarke Nybo (UB): Spillede ikke nok.

Kristoffer Frank (UB): Spillede ikke nok.

Frederik Krarup (5): Troldmanden Krarup bandt angrebsspillet sammen på et rigtig højt niveau, og var også god til selv at gå mod mål. I en situation, hvor dommerne markerede for passivt, tog dirigenten sagen i egen hånd og steg op og sendte et dommedagshug i mål.

Kasper Young (6 – Man of the Match): Ord er næsten overflødige. Alt hvad Young rørte ved blev til mål, hvilket det blev til 12 af, og ydermere dækkede han op på et højt niveau.

Jakob Mikkelsen (4): Mikkelsen fik godt nok kun lidt over ti minutter på banen, men spilletiden blev forvandlet yderst effektivt. Tre mål blev det til, og ligeledes blev han noteret for flere assists.

Jakob Frederiksen (4): Laver tre mål fra sin position på fløjen. FHKs fløje får pr. tradition ikke meget at arbejde med, men de chancer Frederiksen fik opgøret blev sat ind.

Frederik Skov (UB): Kom ikke på banen.

Jimmi Elmgaard (5): Stor kamp af stregkæmpen i begge ender af banen. Fik blandt andet sat et af de berømte “cafeteriaskud” med skru i mål.

Kasper “Foder” Nielsen (3): Dækkede fint op, men angrebsmæssigt var det ikke “Foders” bedste kamp.

Rasmus Meyer (UB): Var kun inde i korte perioder.