Forside FHK Karakterbog: Topkarakter til styrmand Nielsen og skarp Frederiksen

Karakterbog: Topkarakter til styrmand Nielsen og skarp Frederiksen

DEL
Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen, Fredericia AVISEN

Særligt to spillere skilte sig ud for Fredericia Håndboldklub, da de lørdag eftermiddag vandt 25-30 på udebane mod Frederikshavn. Det drejer sig om de to lokale islæt, Peter Nielsen og Jakob Frederiksen, der begge får topkarakter.

UB = Uden for bedømmelse (ikke nok på banen)
1 = Dumpet
2 = Den tilstrækkelige præstation, der lige nøjagtig er bestået
3 = Jævn god præstation
4 = God præstation
5 = Tæt på liganiveau
6 = Liganiveau

Karakterne er udelukkende et udtryk for journalistens egen holdning.

Jimmi Andersen (4): Starter nok en gang rigtig godt ud i målet, og havde det ikke været for ham – igen – var FHK kommet mere bagud i indledningen. Som kampen skred frem blev der skudt hul på ham.

Emil Tellerup (4): Stemplede for alvor ind i anden halvleg, hvor han flere gange fik lavet et par dansemoves i forbindelse med redninger. Pillede blandt andet et straffekast.

Martin Bisgaard (5): Spillede en solid kamp på fløjen, og blev delt topscorer med Frederiksen. Brænder dog et skud undervejs.

Marcus Rahbek (UB): Kom ikke på banen.

Rune Schrøder (3): Det er svært at give en karakter til hele bagkæden generelt. Det meste af første halvleg var under niveau, mens anden halvleg er hvad man kan forvente. Schrøder endte med at banke fire bolde i kassen, og gjorde hvad man kunne forvente, efter en svag første halvleg.

Rune Andersen (3): Spillede, ligesom Schrøder, en rigtig fin anden halvleg, men indsatsen i første halvleg var heller ikke på toppen, og Rune A. får derfor også en middelkarakter.

Kristian Stoklund (2): Dirigenten har ikke ramt det niveau, som man ved han besidder. Brændte blandt andet en helt fri kontra, men scorede til gengæld på det eneste straffekast.

Nikolaj Mehl (3): Den rutinerede højre back bidrog med et par vigtige scoringer i slutningen af første halvleg. I anden halvleg blev mest brugt i forsvaret, hvor han dækkede fornuftigt op.

Fredericia Teater, Borgmester, Fredericia Håndbold Klub/FHK og FC Fredericia.
Annonce

Jakob Mikkelsen (2): Tabte hovedet flere gange, men scorede så til gengæld også to mål. Spillede næsten ikke i anden halvleg, efter en usikker indsats i første halvleg.

Peter Nielsen (6 – Man of the Match): Med få minutter tilbage af første halvleg kom en kampafgørende indskiftning. Peter Nielsen tog sit overtrækstøj af og forvandlede en hakkende offensiv til et tog, der virkelig kørte som en velsmurt maskine. Krydrede indsatsen med fire mål på fire forsøg, efter han undervejs også lavede den ene frispilning efter den anden.

Jimmi Elmgaard (2): Var syg og selvom han kæmpede med det han kunne, var det ikke helt godt. Spillede næsten ikke i anden halvleg.

Rasmus Meyer (3): Kæmpede alt hvad han havde lært i begge ender, men angrebsmæssigt var han ikke farlig nok.

Kasper Young (2): Blev pillet ud efter ti minutter, hvor ikke ret meget var lykkes for ham.

Jakob Frederiksen (6): Blev skiftet ind, da Young blev pillet hurtigt ud, og spillede resten af kampen på fløjen. Særligt i anden halvleg trådte Frederiksen i karakter. Han var god til at løbe ind bagved Frederikshavns indianerforsvar, hvor han flere gange scorede, efter han var løbet fri. Udover det hamrede han også bolden i mål, efter han steg til vejrs, da han tog bolden med ind i banen.

https://www.facebook.com/mrhoejer/
Annonce