FHK vandt mandag 33-30 i Ligapremieren mod GOG, og efter en flot indsats over hele linjen stak Emil Tellerup særligt ud. Læs her sportsredaktørens dom over spillerne.

UB = Uden for bedømmelse (ikke nok på banen)
00 = Dumpet
02 = Bestået
4 = Jævn god præstation
7 = God præstation
10 = Flot præstation
12 = Fremragende præstation

Emil Tellerup (12 – Man of the Match): Kom ind efter et kvarter, og med den ene redning efter den anden endte han med en redningsprocent på 40 %. Særligt i slutfasen var Tellerup afgørende med en redning på straffekast.

Jimmi Andersen (4): Havde ikke de bedste arbejdsbetingelser, men havde et par fine redninger inden han blev pillet ud.

Martin Bisgaard (10): Lagde ud med at brænde, men efterfølgende tog Bisgaard revanche, og gav prøver på, at han er meget skarp både i kontrafasen og i det stationære angrebsspil og endte med at score fem mål.

Marcus Rahbek (UB):  Kom ikke på banen.

Rune Schrøder (10): Stor angrebskamp af Schrøder, der blev FHK’s topscorer med seks mål på otte forsøg. Der var stor skarphed over Schrøders afslutningsspil, som virkede velovervejet.

Rune Andersen (7): Gjorde det godt i den periode, hvor han var inde og fik nettet to gange på to forsøg.

Anders Sell (UB): Kom ikke på banen.

Jesper Lindgren (7): FHK’s forsvar var ikke det bedste til tider, og da det er Lindgren, som er forsvarsstyrmand, er det med til at falde tilbage på ham, men han var dog god i 2. bølgefasen.

Kristian Stoklund (7): Var målfarlig i det stationære angrebsspil, og da det hele skulle afgøres i slutminutterne var Stoklund iskold, da han scorede på FHK’s eneste straffekast i kampen.

Victor Skillhammar (10): Svenskeren var ustyrlig til tider, og han gav prøver på, hvorfor han i løbet af tre sæsoner scorede over 400 mål for Halden. Skillhammar var både målfarlig selv og dygtig til at sætte holdkammeraterne i scene.

Nikolaj Mehl (4): Det var ikke Mehls kamp angrebsmæssigt, hvor det blev til et mål på fem forsøg. Forsvarsmæssigt stod han dog solidt, og med sin rutine kunne man observere, at han havde en stor indflydelse på de spillere, som var i ilden og

Jakob Mikkelsen (4): Det var meget op og ned med Mikkelsen, der gik fra at lave en genialitet til at lave uprovokerede tekniske fejl.

Kasper Young (7): Fik ikke meget at arbejde med, men scorede på det han skulle.

Jakob Frederiksen (7): Fik heller ikke det store at arbejde med, men lavede to kasser, hvoraf den ene var en detalje, som sjældent er set mage.

Rasmus Meyer (12): Var brølstærk på stregen, og et af hans tidligere svage punkter, afslutningerne, var knivskarpe mod GOG hvor det blev til fem mål på fem forsøg.

Mathias Hedegaard (7): Krigeren fra Fyn fik aflastet rigtig fornuftigt på stregen, og var ligeledes træfsikker på de to afslutninger, som han fik.

https://www.place2live.dk/fredericia/vores-boliger/