Særligt stregspillet sprang i øjnene, da FHK søndag sejrede på udebane mod HEI.

UB = Uden for bedømmelse (ikke nok på banen)
1 = Dumpet
2 = Den tilstrækkelige præstation, der lige nøjagtig er bestået
3 = Jævn god præstation
4 = God præstation
5 = Tæt på liganiveau
6 = Liganiveau

Karakterne er udelukkende et udtryk for journalistens egen holdning.

Jimmi Andersen (5): To straffekastredninger og en redningsprocent på over 50 %. Har enkelte skud han normalt skal redde, men en rigtig god præstation i målet af FHKs nummer 29, der særligt lukkede af i anden halvleg.

Christian Wetche (UB): Var inde på fire skud, og diskede op med to redninger. Det er ikke nok til en karakter. Til gengæld fortjener det en kommentar med på vejen, at han kom iskold ind fra bænken, da Jimmi Andersen fik en udvisning og snuppede en helt fri HEI-fløj. Reaktionen fra Wetche, hele FHK-lejren og de mange medrejsende fans var ikke til at tage fejl af. Den redning betød rigtig meget for alle parter.

Marcus Rahbek (5): Efter at have spillet en meget disciplineret kamp uden nærmest at have rørt bolden blomstrede Rahbek op i de sidste fire minutter og lavede fire mål på fire forsøg. Heriblandt flere lækkerier, som medførte stor jubel fra Rahbek ud mod HK Ultras. Det var tydeligvis vigtigt for den unge fløj at få tanket selvtillid.

Jacob Kühne (3): Fik ikke en eneste bold at arbejde med, men han arbejdede benhårdt i forsvaret, hvor han havde en nøglerolle specielt i første halvleg. Som noget nyt dækkede han backen for at aflaste Krarup, der i den periode stod en fløj i forsvaret.

Rune Andersen (3): Efter en svingende første halvleg spillede Rune, og hele bagkæden sig op i anden halvleg. Alle bagspilerne, heriblandt også Rune, havde svært ved at vurdere hvornår der skulle sættes tryk på for alvor. Beskeden fra trænerteamet var at løbe med HEI, men i første halvleg virkede det lidt for febrilsk.

Andreas Madsen (3): Får sat tre fine kasser ind. Det svinger meget med Madsen, der i det ene angreb nemt kan bryde igennem på ydersiden for i angrebet efter at lave en uprovokeret fejl. Derfor ender han på en middel karakter.

Lasse Witt (UB): Spillede ikke nok. Fik slutningen af både første og anden halvleg. Havde et enkelt skud på stolpen, som havde fortjent en bedre skæbne.

Frederik Krarup (4): Det var som nævnt ikke den bedste angrebsmæssige præstation i første halvleg. I anden halvleg spillede Krarup sig gevaldigt op, og var særligt god til at sætte stregspillerne i scene.

Jakob Mikkelsen (3): Svingende kamp af Mikkelsen, der dog som altid holder fanen højt trods afbrændere og tager sine skud.

Kasper Young (3): Vikarierede på både fløjen og backen, men havde som andre svært ved at sætte sit aftryk angrebsmæssigt. Til gengæld bidrog Young godt i forsvaret, hvor han fik erobret et par bolde.

Jakob Frederiksen (3): Brændte et straffekast og en enkelt fri chance fra fløjen. Ellers en fin kamp af Frederiksen, som på elegant vis lobbede et straffekast ind over HEIs ellers store keeper.

Jimmi Elmgaard (6 – Man of the Match): En af de helt store forskelle på FHK og HEI blev udstillet på stregpositionen. Særligt Elmgaard spillede stort i begge ender af banen. Har en enkelt afbrænder angrebsmæssigt, hvor det unægteligt lignede, at der var straffekast, mens han i en anden situation overtrådte i en kontrasituation. Ellers spillede Elmgaard på en højt niveau, der var ligaen værdig. Lige fra skruebolde-mål, hvor det lignede, at bolden var på vej ud i cafeteriet, til forsvarsaktioner, hvor parerede HEI-spillernes forsøg.

Kasper “Foder” Nielsen (5): Spillede også en rigtig stor kamp på stregen. Eneste der er at sætte på hans præstation er en afbrænder, hvor han var helt fri på stregen. I forsvaret stod han vanen tro solidt, hvor han holdte godt styr på den tidligere FHK’er Nicolai Witt.