Forside FHK Karakterbog: Storspillende Schrøder gjorde det onde mod sin gamle klub

Karakterbog: Storspillende Schrøder gjorde det onde mod sin gamle klub

DEL
Foto: Magnus Niels Runge Madsen, Fredericia AVISEN

Der var flere store præstationer af FHK, da TM Tønder blev besejret 27-25 i den direkte duel om førstepladsen. En af dem var fra Rune Schrøder, der gjorde det onde mod sin gamle klub.

UB = Uden for bedømmelse (ikke nok på banen)
1 = Dumpet
2 = Den tilstrækkelige præstation, der lige nøjagtig er bestået
3 = Jævn god præstation
4 = God præstation
5 = Tæt på liganiveau
6 = Liganiveau

Jimmi Andersen (6): Fabelagtig første halvleg af Jimmi, hvor han sprængte karakterskalaen. Holdt Tønder på ti mål. I anden halvleg stod han langt hen af vejen også godt, men faldt til sidst lidt i kadence, og blev erstattet af Emil Tellerup.

Emil Tellerup (UB): Spillede ikke nok, men pillede et straffekast og havde flere store redninger i de fem minutter han fik.

Martin Bisgaard (5): Brænder et par stykker indover midten, men scorede ellers på alt hvad han rørte ved fra fløjen.

Marcus Rahbek (UB): Spillede ikke.

Rune Schrøder (6 – Man of the Match): Den bedste kamp i FHK-trøjen, og hvilken dag at spille den på. Syv mål og kampens topscorer. Så glemmer vi, at han tabte hovedet i en enkelt situation, da han lod sig provokere af Hans Martin Asmussen, og fik en udvisning.

Rune Andersen (5): Dækkede rigtig solidt op, og da der var brug for det, løsnede han skuddet ude bagfra, og fik nettet til at blafre tre gange.

Kristian Stoklund (2): Det er næppe sket mange gange før i Stoklunds seniorkarriere, at han er gået fra banen uden at score. Han havde ikke den bedste dag på kontoret, og satte ikke mange fødder rigtigt. Det gjorde han dog i sidste angreb, hvor hans bedste aktion i kampen blev lavet, da han leverede en assists til Jakob Frederiksen.

Fredericia Teater, Borgmester, Fredericia Håndbold Klub/FHK og FC Fredericia.
Annonce

Frederik Krarup (UB): Spillede ikke.

Nikolaj Mehl (6): Mod Tønder kunne man se, hvilken spiller det er, som FHK har hentet fra et norsk mesterhold, der spillede Champions League med Mehl på holdkortet. Lavede flotte stående hug, men var også klog, da FHK var presset og løste problemerne.

Jakob Mikkelsen (UB): Spillede ikke nok.

Peter Nielsen (4): Spillede en del som playmaker, og det slap han rigtig godt fra. Bidrog med ro, og holdt spillet godt i gang.

Jakob Frederiksen (3): Brændte en fra fløjen og en helt fri kontra, men det kræver sit at tage det afgørende skud, som sikrede FHK sejren i topbraget.

Kasper Young (3): Young er ikke på toppen for tiden, og på vej tilbage fra en skade. Scorede et mål på et forsøg.

Jimmi Elmgaard (5): Var ikke så iøjnefaldende angrebsmæssigt, men scorede dog to mål. Til gengæld leverede han en rigtig flot forsvarsmæssig præstation. Det var blandt andet Elmgaards fortjeneste, at der blev lukket ned for Felix Kasch.

Rasmus Meyer (3): Dækkede rigtig flot op, men han skal blive bedre til at suge boldene til sig. Så får han meget mere at arbejde med.

https://fredericiakunstforening.dk/
Annonce
DEL