Kristian Stoklund og Rune Andersen reddede Fredericia Håndboldklub fra en nedtur, da de tog sagen i egen hånd på udebane mod Randers HH.

FHK vandt med 34-32, efter at have været i front med 20-16 og lignede et hold i fuld kontrol. I anden halvleg ændrede kampen karakter, og Randers var foran 31-29, men FHK leverede et comeback i slutminutterne og vandt 34-32.

UB = Uden for bedømmelse (ikke nok på banen)
1 = Dumpet
2 = Den tilstrækkelige præstation, der lige nøjagtig er bestået
3 = Jævn god præstation
4 = God præstation
5 = Tæt på liganiveau
6 = Liganiveau

LÆS OGSÅ: Houmark: Vi glæder os over at vinde grimt

Karakterne er udelukkende et udtryk for journalistens egen holdning.
Emil Tellerup (2): Højt at flyve, dybt at falde. Tellerup stod prangende mod HEI, men var slet ikke til at kende. Havde flere bolde, som han skulle have taget, men han fik heller ikke meget hjælp af forsvaret.

Jimmi Andersen (3): Starter på bænken, men kommer ind efter et kvarters tid, efter Tellerup ikke fik fat. Andersen diskede op med flere redninger, men blev pillet ud i anden halvleg, da målene haglede ind. Kom ind igen i slutningen af kampen og har to redninger, som vender kampen til FHKs fordel.

Martin Bisgaard (3): Gør det han skal og scorer på sine sidste to chancer.

Marucs Rahbek (4): Flot præstation af venstrefløjen, der kom på måltavlen fire gange i første halvleg, hvor han var Mr. 100 %.

Rune Schrøder (2): Dårlig angrebsmæssig kamp af Schrøder. Spillede dog en hovedrolle forsvarsmæssigt, da der blev satset med et offensivt, jugoslavisk inspireret forsvar.

Rune Andersen (5): Da det så værst ud trådte Rune A. i karakter. Han kastede sig igennem Randers-forsvaret som gjaldt det liv eller død. Ender med at lave otte mål.

Kristoffer Frank (UB): Kom ikke ind.

Kristian Stoklund (5 – Man of the Match): I anden halvleg beviste han virkelig sit værd. Han docerede spillet flere gange, og lavede lidt for febrilske afslutninger, men det kølige overblik og ansvaret han tager i slutfasen overskygger det.

LÆS OGSÅ: FHKs Andersen og Stoklund om den dramatiske sejr i Randers

Fredrik Krarup (UB): Kom ikke ind.

Nikolaj Mehl (2): Startede godt, men faldt siden i niveau og endte med at blive pillet ud til fordel for både Kasper Young og Peer Nielsen.

Peter Nielsen (UB): Spiller ikke helt nok til en bedømmelse. Skuddet manglede dog noget i den periode, hvor han var inde, mens overblikket ver sublimt.

Jakob Frederiksen (3): Scorede på den eneste chance han havde.

Kasper Young (3): Brændte en fra fløjen, men var inde på højre back i anden halvleg, da det brændte på og var med til at få gang i FHKs angrebsspil.

Jimmi Elmgaard (2): Forsvaret haltede, og det er et af Elmgaards store fokusområder,. Samtidig kom han ikke på måltavlen.

Rasmus Meyer (4): Den unge stregspiller er ved at få sit helt store gennembrud. Angrebsmæssig er han brølstærk, og fik lavet fire kasser.

https://www.gfforsikring.dk/kontakt-gftrekantomr%C3%A5det