Det er småt med positive ting, som FHK-spillerne vil blive husket for efter nederlaget på 35-25 mod Team Sydhavsøerne. En profesioniel indsats i første halvleg, blev klart ødelagt af anden halvleg, hvor nærmest alt gik galt.

UB = Uden for bedømmelse (ikke nok på banen)
1 = Dumpet
2 = Den tilstrækkelige præstation, der lige nøjagtig er bestået
3 = Jævn god præstation
4 = God præstation
5 = Tæt på liganiveau
6 = Liganiveau

Jimmi Andersen (3): Stod en rigtig flot første halvleg, hvor han var en af grundstene bag, at FHK kun lukkede ti mål ind. I anden halvleg faldt han gevaldigt i niveau, men der var heller ikke meget hjælp at hente fra forsvaret.

Emil Tellerup (2): Kom ind i anden halvleg, og havde lidt redninger, men målene endte også med at pive ind bag Tellerup, som heller ikke havde optimale betingelser bag et ikke-eksisterende forsvar.

Martin Bisgaard (3 – man of the match): Scorede fem mål på syv forsøg. De to forsøg, som blev brændt, er ikke vanlig standard fra Bisgaard, der blev andet brændte en helt fri kontra.

Marcus Rahbek (UB): Spillede ikke nok.

Rune Andersen (1): Bagkæden og forsvaret var ikke eksisterende i anden halvleg, og det var Rune en del af. En fornuftig indledning på kampen kan ikke rette op på karakteren.

Rune Schrøder (1): Fik fyret et par kanoner ind undervejs, men det samlede billede af præstationen var ganske enkelt ikke godt nok.

Kristian Stoklund (1): Dirigenten startede fint ud, men brændte et straffekast sidenhen og satte ikke mange fødder rigtigt i anden halvleg.

Frederik Krarup (UB): Spillede ikke nok.

Fredericia Teater, Borgmester, Fredericia Håndbold Klub/FHK og FC Fredericia.
Annonce

Nikolaj Mehl (3): Ikke den bedste kamp af Mehl, der dog ikke lavede samme store fejl, som holdkammeraterne. Fik undervejs banket fire kasser ind.

Jakob Mikkelsen (2): Meget mærkelig kamp af Mikkelsen. Til tider scorede han så let som ingenting, men han lavede også tekniske fejl, som ikke hører hjemme på det her niveau.

Peter Nielsen (UB): Spillede ikke nok.

Jakob Frederiksen (3): Scorede på det han skulle fra fløjen.

Kasper Young (1): I den tid, som han fik på banen, satte han ikke mane fødder rigtigt. Trak flere gange ind over midten og fyrede kanonen af, men brændte.

Jimmi Elmgaard (1): Forsvaret fungerede slet ikke i anden halvleg, og det var Elmgaard en del af. Angrebsmæssigt bød han ikke ind med det store.

Rasmus Meyer (2): En af Meyers spidskompetencer er forsvaret, men det fungerede ikke. Til gengæld var der positive momenter at spore fra ham angrebsmæssigt.

https://mikeno.dk/t262/M%C3%B8d%20og%20lyt%20til%20foredrag%20med%20Umahro%20Cadogan%20fra%20%22Spis%20dig%20rask%22
Annonce – køb billet her