Forside FHK Karakterbog: Plankeværk åd Odderen

Karakterbog: Plankeværk åd Odderen

DEL
Foto: Magnus Niels Runge Madsen, Fredericia AVISEN

Et stk. plankeværk var sat foran det fredericianske mål, da FHK besejrede Odder med 35-25. Jimmi Andersen stod endnu en fabelagtig kamp i det fredericianske mål.

UB = Uden for bedømmelse (ikke nok på banen)
1 = Dumpet
2 = Den tilstrækkelige præstation, der lige nøjagtig er bestået
3 = Jævn god præstation
4 = God præstation
5 = Tæt på liganiveau
6 = Liganiveau

Jimmi Andersen (6 – Man of the Match): Nok en gang leverede han en stor, stor præstation. Tilmed havde han været syg op til kampen, men det forhindrede ham ikke i et stå en pragtkamp i målet. Undervejs pillede han to straffekast, og scorede to mål.

Emil Tellerup (4): Fik det sidste kvarters tid i kassen, og stod fint. I det samme angreb formåede han at diske op med tre redninger på Odder-skud.

Martin Bisgaard (4): Scorede på det han fik at arbejde med i den halve times tid, som han spillede, inden han lod sig afløse af Frederik Krarup.

Marcus Rahbek (UB): Spillede ikke.

Rune Schrøder (5): Brugte de første fem minutter på at indstille kanonen, efter at have haft et par drøn i paraderne. Efterfølgende blev der skudt med skarp, og undervejs var Schrøder også dygtig til at finde stregen.

Rune Andersen (5): Fik flere drøn afsted og tilkæmpet sig straffekast. Forsvarsmæssigt dækkede han rigtig godt op.

Kristian Stoklund (5):  Startede igen ud som lyn og torden angrebsmæssigt, men faldt siden i kadence med målscoringen. Scorede på alle sine straffekast undervejs.

Frederik Krarup (4): Gjorde comeback, da Bisgaard blev udskiftet på venstre fløj. Krarup kvitterede for comebacket med to scoringer på to forsøg.

Fredericia Teater, Borgmester, Fredericia Håndbold Klub/FHK og FC Fredericia.
Annonce

Nikolaj Mehl (4): Solid præstation af den rutinerede højre back i begge ender af banen.

Jakob Mikkelsen (4): Uden at gøre sig vildt bemærket fik han puttet tre kasser ind. Var samtidig dygtig til at finde stregen.

Peter Nielsen (4): Det er efterhånden en del år siden, at Nielsen kom på FHKs førstehold og spillede højre fløj i de første sæsoner. Viste dog, at evnerne er intakte på den position, da han satte to mål ind.

Jakob Frederiksen (4):Fik ikke meget at arbejde med i de omkring 45 minutter, som han spillede. Til gengæld leverede han en dybt kocentreret defensiv indsats, og scorede et enkelt mål.

Kasper Young (UB): Spillede ikke.

Jimmi Elmgaard (5): Brændte en chance helt fri, hvor han skød over, men ellers puttede han fem kasser i rusen, og dækkede fremragende op

Rasmus Meyer (4): Var brølstærk i forsvaret. Angrebsmæssigt blev det til to mål på tre forsøg.

http://www.lecture.dk/kommende-arrangementer/
Annonce. Køb billetter – klik på annoncen
DEL