Emil Tellerup spillede endnu en god kamp i FHK-målet, da det fredag aften blev til et nederlag på 29-25 til Skjern.

UB = Uden for bedømmelse (ikke nok på banen)
00 = Dumpet
02 = Bestået
4 = Jævn god præstation
7 = God præstation
10 = Flot præstation
12 = Fremragende præstation

Emil Tellerup (10 – Man of the Match): Startede fænomenalt i målet, men midt i første halvleg begyndte målene at pive ind, da Skjern fik en masse kontrachancer. I anden halvleg lukkede Tellerup igen af, og tager man redningsprocenten i åbent spil overgår FHK-keeperen faktisk Skjerns norske keeper, Robin Haug. Tellerup stod i åbent spil med en redningsprocent på 38,71 % mod Haugs 37,14 %.

Jimmi Andersen (02): Jimmi startede ud med at redde et straffekast, men så var det også det. Nul redninger på seks forsøg i åbent spil er under standard for Jimmi.

Martin Bisgaard (02): Det var ikke nogen god dag på kontoret for Bisgaard, der lavede to mål på seks forsøg, hvoraf flere af dem blev sendt helt ved siden af mål. Burde være skiftet ud noget før.  

Marcus Rahbek (4): Fik de sidste 20 minutters tid på banen, hvor det blev til et mål på tre forsøg, og havde flere bolderobringer. 

Rune Schrøder (02): Ikke den bedste kamp af Schrøder, der noterede sig for to mål på seks forsøg, to assist og to tekniske fejl. 

Rune Andersen (4): Fornuftig kamp af Rune Andersen, der lavede to mål på fire forsøg, og ved flere lejligheder var god til at sætte sine holdkammerater i scene.

Jesper Lindgren (7): Det bliver bedre og bedre med Lindgren i midterblokken, som dog havde svært ved at styre Bjarte Myrhol.

Kristian Stoklund (02): Fra at have ramt topniveauet mod Ribe-Esbjerg faldt Stoklund mod Skjern. Målfarligheden og skarpheden i de afgørende momenter udeblev. 

Victor Skillhammar (4): Flere gange var Skillhammar uheldig med dommernes kendelser. Han havde solgt sig selv dyrt i flere situationer, men dommerne fløjtede for tidligt flere gange. Det blev dog også til flere tekniske fejl undervejs for den svenske playmaker. 

Nikolaj Mehl (4): Fik ikke sat det store aftryk på kampen, men stod fornuftigt defensivt og bidrog med en flot assist.

Jakob Mikkelsen (7): Bedste kamp i sæsonen af Mikkelsen, der fik godt gang i skudarmen og var en trussel fra højre back, hvilket FHK har manglet tidligere på sæsonen. 

Kasper Young (10): Efter en lidt mere anonym kamp mod Ribe-Esbjerg, så slog Young igen til på udebane, ligesom det var tilfældet mod Mors-Thy. Mod Skjern blev det til syv mål på ni forsøg for den hurtige fløj.

Jakob Frederiksen (UB): Spillede ikke nok. 

Rasmus Meyer (7): Fin kamp af Meyer, der som sædvanligt kæmpede bravt i begge ender af banen. 

Mathias Hedegaard (4): Gjorde det fint i forsvaret, men fik ikke sat et aftryk angrebsmæssigt.

Søren Sell (UB): Kom ikke på banen.

https://pro-print.dk