FHK tabte 32-36 til Bjerringbro-Silkeborg, men der var flere flotte præstationer. Blandt andet fra Jakob Mikkelsen, der blev kampens topscorer med otte mål.

UB = Uden for bedømmelse (ikke nok på banen)
00 = Dumpet
02 = Bestået
4 = Jævn god præstation
7 = God præstation
10 = Flot præstation
12 = Fremragende præstation

Emil Tellerup (02): Hidtil dårligste kamp i sæsonen af Tellerup. Midtvejs i første halvleg fik han fat. Fra anden halvlegs start startede han ude, men kom ind igen i de sidste ti minutter, hvor han ikke reddede en eneste bold.

Jimmi Andersen (4): Jimmi startede med et brag, da han kom ind. Reddede et straffekast og flere åbne chancer, men faldt i niveau som anden halvleg skred frem.

Martin Bisgaard (02): Efter at have været sikkerheden selv i første halvleg med to scoringer på to forsøg, faldt Bisgaard gevaldigt i niveau i anden halvleg. Han lagde ud med at score, men efterfølgende brændte han helt fri fra stregen, efter et indløb, og sidenhen brændte han to kontrachancer lige efter hinanden.

Marcus Rahbek (7): Efter Bisgaards brændte afslutninger kom Rahbek på banen, og han fik på de sidste 20 minutters tid kastet tre bolde i mål.

Rune Schrøder (10): I et par kampe i træk har Schrøder ikke ramt toppen, men mod BSH var han igen tilbage på sporet. Fem mål på otte forsøg og syv assists blev det til Schrøder.

Rune Andersen (10): Mr. 100 %. Rune Andersen lavede fem mål på fem forsøg, og man fristes til at skrive: Skyd noget mere, Rune!

Jesper Lindgren (7): Dækkede fornuftigt op. Angrebsmæssigt spillede Lindgren ikke nogen rolle i opgøret.

Kristian Stoklund (4): Startede stærkt ud med at være målfarlig, men målfarligheden udeblev som kampen skred frem. 

Victor Skillhammar (02): Fik ikke sat sit aftryk på kampen. Svenskeren bør gå noget mere på mål, i stedet for at spille bolden videre. 

Nikolaj Mehl (02): Han har rutinen, men ikke farligheden angrebsmæssigt. Et mål på fem forsøg blev det til for FHK-anføreren, som ikke har samme drive som holdkammeraterne angrebsmæssigt.

Jakob Mikkelsen (10 – Man of the Match): Rigtig flot kamp af Mikkelsen. Efter en middelmådig start på sæsonen er højrebacken for alvor stemplet ind. Det blev til otte mål og fire assists for Mikkelsen. 

Kasper Young (4): Angrebsmæssigt var det ikke Youngs kamp med et mål på tre forsøg, men fokus var forsvarsmæssigt for Young, hvor han spillede en stor rolle i det fremskudte forsvar. 

Jakob Frederiksen (7): Gjorde det man kunne forvente, da han kom ind. Frederiksen scorede på sin eneste chance i opgøret, da han aflastede Young i første halvleg.

Rasmus Meyer (4): Brændte en helt fri chance i første halvleg. Dækkede fornuftigt op, men fik ikke sat sit aftryk i angrebet. 

Mathias Hedegaard (4): Lagde ud med at brænde en helt fri chance, men i angrebet efter scorede Hedegaard sit eneste mål. Fik dog ikke rigtigt sat sit aftryk på kampen.

https://www.place2live.dk/fredericia/vores-boliger/