Da Fredericia HK lørdag blev sendt hjem fra Broager Sparekasse Skansen med en ordentlig afklapsning i anden halvleg var det en blandet fornemmelse, ja faktisk burde man lave en karakterbog for første og anden halvleg hver især.

Se her den vikarierende Sportsredaktørs karakterer:

UB = Uden for bedømmelse (ikke nok på banen)
00 = Dumpet
02 = Bestået
4 = Jævn god præstation
7 = God præstation
10 = Flot præstation
12 = Fremragende præstation

Kristoffer Jessen (UB): Kom ikke på banen.

Rasmus Meyer (10 – Man of the Match): Jeg synes, at statistikken lyver. Meyer er noteret for tre tekniske fejl, men jeg vil nok kun ligge en enkelt af dem på hans skuldre. Han leverer en fremragende defensiv indsats. Offensivt rammer han 3 på 4, det er også godkendt,

Jakob Mikkelsen (02): Det kørte ikke for Mikkelsen. Han fik ikke meget tid i denne kamp, men med 1 på 4 og en teknisk fejl kan man ikke få højere.

Kasper Young (02): Puuhh. Tre mål er flot. At gøre det på seks forsøg er ikke godt for en fløj. Tilmed at skyde et straffe helt ved siden af mål, ja så kan man ikke nå højere på skalaen.

Kristian Olsen (7): Han er ung og uprøvet, men han går til opgaven med stor professionalisme. Han tager sommetider beslutninger mere rutinerede spillere ikke ville have gjort, men det er hans gåpåmod og vilje der bærer ham. Så har han en vild venste-arm, der leverede 3 på 4.

Martin Bisgaard (00): Han kommer ikke på tavlen, selvom chancerne egentlig er ret store. Han føler sig snydt for et straffekast, med rette – og måtte indkassere en udvisning for noget han egentlig ikke virkede til at have skyld i.

Rune Schrøder (4): Målt på statistik den næstbedste spiller. Set over første halvleg, en kæmpe præstation – men i anden halvleg gik det helt galt. Store chancer blev brændt, hvilket trækker ned.

Jakob Frederiksen (UB): Det var ikke fordi han ikke fik spilletid, for det gjorde han. Men han får intet at arbejde med. Statistikken siger 0 over hele linjen, så det er lidt svært at bedømme en spiller der er så anonym.

Emil Tellerup (7): 5 på 14 er fint for en keeper der kommer ind i en krisetid, hvor SønderjyskE egentlig mest kæmper for bedst mulig målscore, for kampen var afgjort. Redningerne er af den store slags.

Mathias Hedegaard (4): Defensivt er der altså styr på FHK, og her spiller Hedegaard en central rolle. Hans makker Meyer tog godt fat, så det blev ikke til alverdens minutter, men han er garant for hårde tacklinger og indædt fighter-vilje.

Jesper Lindgren (10 – Man of the Match): Hans opgaver ligger defensivt – og her ser det virkelig godt ud for FHK. Man of the Match er givet til to spillere, fordi det er FHK’s midterforsvar der fortjener den ros. Lindgren får smadret igennem, og defensivt har FHK altså ikke problemer.

Kristian Stoklund (00): 5 på 10 kan være ok, men lægger man hertil 5 tekniske fejl (noteret), så er det bare ikke godt nok. Et par af Meyers tekniske fejl tror jeg godt man kan smide oveni hatten – og det er ikke det spil vi skal se fra Stoklund, hvis FHK skal have point.

Rune Andersen (02): I en krisetid plejer Rune A at komme med noget andet end sine holdkammerater. Han plejer at have en uimponerethed, men den manglede. En sløj afslutning blev det til for Andersen,

Marcus Rahbek (4): 1 på 2 er tilforladeligt. Rahbek fik en del minutter, hvilket må glæde den unge fløjspiller, der ellers ikke spiller ret meget. Han leverer en fin kamp, mere er der ikke at sige til det.

Nikolaj Mehl (4): I første halvleg gik det som en drøm. Hans stående skud er fantastiske, og de er yderst velplacerede. I anden halvleg virkede det ikke for Mehl, såvel som for hans holdkammerater.

Jimmi Andersen (4): Han kunne ikke holde det samme høje niveau, som der ellers har være kutyme de seneste kampe. Han starter rigtig godt, men derfra falder han. Han ender lige under 30%, så der manglede det sidste fra ham i dag.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer