Da FHK onsdag aften på hjemmebane tabte knebent til de forsvarende danmarksmestre var der fight over hele pladen – og en uimponerethed, som mange kunne lære noget af. Bare fordi de spiller Champions League foræres pointene ikke væk uden kamp i thansen ARENA.

Se her den vikarierende Sportsredaktørs karakterer:

UB = Uden for bedømmelse (ikke nok på banen)
00 = Dumpet
02 = Bestået
4 = Jævn god præstation
7 = God præstation
10 = Flot præstation
12 = Fremragende præstation

Rasmus Thiemer-Jensen (7): Løste igen defensive roller for FHK. Spillede flere minutter end vi tidligere har set, hvilket må betyde, at han snart er med for fuld styrke. Leverede fint – også i de angrebsaktioner han var en del af, dog uden mål til følge.

Rasmus Meyer (7): Et mål på et forsøg, en assist, en udvisning og en teknisk fejl. Det var en lidt blandet dag for den unge stregspiller, der dog spillede en hæderlig kamp. Der blev fightet, som Meyer er vant til.

Jakob Mikkelsen (4): Laver to mål på fem forsøg. Det er ok, men ikke prangende. Bliver også noteret for to tekniske fejl. Undervejs i første halvleg forlader han helt hallen med noget flimmer for øjnene, men han var med igen fra anden halvlegs start.

Kasper Young (10): Fire på fire – og så skal han tilmed løse en rolle som fremskudt forsvarsspiller imod stjernen Janus Smarason. Ikke en let opgave han blev stillet overfor, men han løste den på fornemmeste vis. En flot kamp af fløjspilleren.

Kristian Olsen (7): Da Mikkelsen gik ud tog Olsen over – og straks leverede han en scoring. Igen et flot indhop af den unge højre back. Han er en mand man kan forvente meget af i fremtiden.

Martin Bisgaard (7): 3 på 4 er solidt. Der er ikke meget man kan klandre fløjspilleren for, udover en enkelt teknisk fejl. En god dag for Bisgaard.

Rune Schrøder (7): 6 på 11 er måske ikke den højeste procent, men det er vigtige scoringer han lavede. Der blev fightet – og som han selv bemærkede efter kampen, så var han for en gang skyld også en tur på gulvet. Det gav et smil fra holdkammerat Bisgaard, da han hørte det.

Jakob Frederiksen (4): 1 på 2 er jævnt, uden at være prangende. Der var ikke meget at arbejde med på fløjen i dag.

Mathias Hedegaard (4): Brænder en chance, men leverer som altid en fed attitude. Det er fedt at se ham spille – for han udstråler vilje og spilleglæde.

Jesper Lindgren (4): Noterer sig for en teknisk fejl i statistikken, men den viser heller ikke meget om den defensive del af spillet, som er der hvor Lindgren bruger sin tid. En fin defensiv indsats.

Kristian Stoklund (7): Han har spillet bedre kampe, uden tvivl. Men han var mere med i denne kamp end den seneste mod Nordsjælland. Noterer sig 5 mål på 10 forsøg.

Rune Andersen (4): Jeg havde svært ved at placere ham. Leverer to drøn i starten af anden halvleg, men de var pakket ind af to ukvalificerede afslutninger. 3 mål på 7 forsøg er ok for en mand med Runes rolle, men der var dårlige beslutninger imellem, og det trækker ned.

Marcus Rahbek (UB): Spillede ikke nok.

Nicolai Mehl (10): Hans vurderinger i 7-mod-6 spillet var de helt rigtige. Han har et par sløje afslutninger, men leverer fire mål og tre assists. Og det er vel og mærket kun de mål han har haft sidste eller næstsidste hånd på. Han sikrer mange mål med gode vurderinger.

Nick Knudsen (UB): Spillede ikke.

Emil Tellerup (10 – Man of the Match): En rigtig solid første halvleg, men dem har vi set før. Han er ofte god i de første tredive minutter, men det har haltet efter de sidste tredive. Det så vi senest mod Nordsjælland, men denne dag var anderledes. Han fandt flere redninger i anden halvleg, selvom han midt i halvlegen havde en lang periode uden redninger. Men der kan ikke herske nogen tvivl om, at nogle af de redninger han har er altafgørende. De kommer på vitale tidspunkter og giver fornyet gejst til holdkammeraterne.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer