Der var mange flotte præstationer, da FHK lørdag vandt 26-34 mod KIF Kolding. Tre spillere får topkarakter af Sportsredaktøren. Se her karakterne.

UB = Uden for bedømmelse (ikke nok på banen)
00 = Dumpet
02 = Bestået
4 = Jævn god præstation
7 = God præstation
10 = Flot præstation
12 = Fremragende præstation

Emil Tellerup storspillede i første halvleg.. Foto: Matthias Runge Madsen, Fredericia AVISEN.

Emil Tellerup (12): Rigtig stor første halvleg af Emil Tellerup, der pillede pynten af Kolding-skytterne. Bidrog undervejs med tre assists på udkast. I anden halvlegs start fik Tellerup ikke meget hjælp af forsvaret, og blev skiftet ud med en redningsprocent på 37,04 %.

Jimmi Andersen (12): Fremragende indhop af Jimmi. Pillede blandt andet et straffekast undervejs, og havde også en dobbeltredning. Endte med en redningsprocent på 47,06 %.

Martin Bisgaard var flyvende med seks mål på syv forsøg.. Foto: Magnus Runge Madsen, Fredericia AVISEN.

Martin Bisgaard (10): Efter en skidt afslutning på BSH-kampen tog Bisgaard revanche mod Kolding. Var sikker i det hvad han foretog sig, og fik lavet seks mål på syv forsøg.

Marcus Rahbek (UB): Spillede ikke nok.

Rune Schrøder (7): I indledningen af kampen var Schrøder ikke farlig, men som kampen skred frem fik han løsnet kanonen. Det blev til fire mål for den hårdskydende back.

Rune Andersen (10): Den stille og rolige bagspiller sneg sig op på fire scoringer på fem forsøg. Når han løsner kanonen, er det virkelig med et brag, og det fik Kolding at mærke.

Jesper Lindgren (7): Dækkede op til et 12-tal, men svenskeren brændte to store kontrachancer, hvilket trækker ned på den samlede karakter.

Anders Sell (UB): Spillede ikke nok.

Stoklund blev man of the match med otte mål. Foto: Magnus Runge Madsen, Fredericia AVISEN.

Kristian Stoklund (12 – Man of the Match):  Stoklund var drivkraften angrebsmæssigt for FHK. I fraværet af skadede Victor Skillhammar svingede han dirigentstokken sikkert, og endte med at lave otte mål på ti forsøg, og bidrog med seks assists.

Nikolaj Mehl (4): Spillede med mere sikkerhed i sit spil end han har gjort hidtil i sæsonen og fik kastet en enkelt bold i mål undervejs.

Jakob Mikkelsen (10): Startede som lyn og torden, da han lavede tre ud af FHK’s første fire mål. I alt blev det til fire mål på fire forsøg i første halvleg. I anden halvleg blev Mikkelsen dog overmodig, og havde et par missere. 

Kasper Young (4): Ikke den bedste dag på kontoret for Kasper Young. Dækkede godt op, men det er ikke Youngs standard at lave et mål på tre forsøg.

Jakob Frederiksen (7): Spillede solidt i den tid han fik på banen, og lavede et mål på et forsøg.

Rasmus Meyer kæmpede flot på stregen.. Foto: Magnus Runge Madsen, Fredericia AVISEN.

Rasmus Meyer (10): Krigede som en besærk kampen igennem. Allerede i første angreb kom den brølstærke stregspiller i fokus, da han fik hevet trøjen af. Fik smidt bolden i mål to gange på to forsøg.

Mathias Hedegaard (10): Den bedste kamp hidtil i FHK-trøjen af Hedegaard, der som vanligt kom med en udstråling som går lige i Ultras’ hjerte. Fik sat tre mål ind på tre forsøg angrebsmæssigt.

https://www.fredericiavin.dk