Den helt store præstation fra Frederik Krarup hjemme i thansen.dk Arena har manglet hidtil i sæsonen. Den kom i søndagens FHK-sejr på 26-24 mod Ajax København.

UB = Uden for bedømmelse (ikke nok på banen)
1 = Dumpet
2 = Den tilstrækkelige præstation, der lige nøjagtig er bestået
3 = Jævn god præstation
4 = God præstation
5 = Tæt på liganiveau
6 = Liganiveau

Karakterne er udelukkende et udtryk for journalistens egen holdning.

Thomas Aagaard (UB): Man kan ikke give en karakter på baggrund af ti minutter, men med til historien om Aagaard hører, at han var kampafgørende med blandt andet en straffekastredning og en helt fri Ajax-chance, som han også pillede.

Jimmi Andersen (4): Endnu en god kamp af Jimmi Andersen i målet. Undervejs pillede han også straffekast. Sluttede første halvleg med en redningsprocent på 50 %. Med ti minutter igen blev han taget ud, efter Ajax scorede flere mål i træk.

Marcus Rahbek (4): Rigtig fin kamp af Rahbek på trods af et par afbrændere og endte på fem scoringer. Den unge fløjspiller er for alvor ved at komme i gang efter en sløj sæsonstart.

Jacob Kühbe (4): Også rigtig fin kamp af Kühne, der trådte til i svære perioder med vigtige mål.

Rune Andersen (3): Ikke så dominerende som mod Stoholm, men bidrog undervejs med tre mål.

Bjarke Nybo (UB): Spillede ikke.

Andreas Madsen (3): Spillede ikke ret meget, men fik lavet en enkelt kasse.

Frederik Krarup (5 – Man of the Match): Rigtig stor kamp af Krarup, hvor han virkelig var i sit es og var kampafgørende og blev topscorer med seks kasser.

Jakob Mikkelsen (3): Var ikke kampafgørende i opgøret, men bidrog undervejs med tre fine mål.

Kasper Young (3): Ret anonym kamp af Young, der heller ikke fik meget at arbejde med.

Peter Nielsen (UB): Det er svært at bedømme Peter, når hans fysik ikke tillader alt for mange spilleminutter. Når der var problemer, kom han dog på banen og tilføjede en masse ro.

Jakob Frederiksen (3): Ligesom Young fik han ikke meget at arbejde med.

Jimmi Elmgaard (4): Spillede med en skade, men var stadig krigeren i forsvaret.

Kasper “Foder” Nielsen (3): Spillede ligesom Elmgaard også med en skade. Foder fik dog bidraget med god fysik i forsvaret.

Søren-Emil Jochumsen (4): Fire mål i sæsondebuten til stregspilleren. Han har noget “gadedreng” over sig på banen, som  giver noget godt kulør til FHK-holdet. Han er samtidig med at gejle holdkammeraterne op, hvilket også er en vigtig egenskab.