Det var en kollektiv triumf, da FHK sejrede med 33-26 mod Nordsjælland mandag aften. Læs her sportsredaktørens dom over FHK-spillerne.

UB = Uden for bedømmelse (ikke nok på banen)
00 = Dumpet
02 = Bestået
4 = Jævn god præstation
7 = God præstation
10 = Flot præstation
12 = Fremragende præstation

Emil Tellerup stod igen godt i FHK-målet. Foto: Matthias Runge Madsen

Emil Tellerup (10): Bedømt ud fra første halvleg var han en levende mur, der sluttede første halvleg med en redningsprocent på 42,11 %, men i anden halvleg dalede den til 34,48 %. Tellerups betydning for kampens udfald er dog ikke til at tage fejl af, da han rullede gardinet for, da der var allermest brug for det i første halvleg så Nordsjælland ikke kom tæt på.

Jimmi Andersen (7): Tog det man kunne forvente, da han blev sat ind med et kvarters tid igen. I åbent spil havde Jimmi en redningsprocent på 40 %, hvilket bestemt er godkendt.

Martin Bisgaard (7): Leverede det han skulle, og være driftsikker, da chancen bød sig. Tog et par chancer forsvarsmæssigt, som kostede.

Marcus Rahbek (7): De minutter som den unge fløj fik på banen blev udnyttet godt. To mål på to forsøg blev det til.

Rune Andersen (10): Spillede det meste af kampen i fraværet af Rune Schrøder. Fem mål og tre assists var en flot præstation af Rune.

Jesper Lindgren bidrog i fraværet af Rune Schrøder i begge ender af banen. Foto: Matthias Runge Madsen

Jesper Lindgren (10): Dækkede solidt op, og for første gang i sæsonen blev det også til angrebsminutter for Lindgren i bagkæden. Fik svinget hammeren af sted flere gange, og bidrog med to assists.

Kristian Stoklund blev FHK’s topscorer med syv mål. Foto: Matthias Runge Madsen

Kristian Stoklund (10 – Man of the Match): Startede ikke så godt ud, men som kampen frem blev han bedre og bedre. Svingede taktstokken sikkert i anden halvleg, og var en af arkitekterne bag den sikre sejr. Blev FHK’s topscorer med syv mål.

Jonas Kruse Kristensen, der er U17-spiller, fik ligadebut. Foto: Matthias Runge Madsen

Jonas Kruse Kristensen (UB): Spillede ikke nok.

Jakob Mikkelsen (4): Havde ikke den bedste dag på kontoret, men blev ved med at gå mål og det endte også med at give to kasser og fire assists.

Nikolaj Mehl (4): Fyrede et ordentligt projektil af sted, som Nordsjællands keeper ikke var i nærheden af, men opstanderen var i vejen. Derfor kom Mehl ikke på måltavlen. Fik bidraget med rutine, da det var nødvendigt.

Kasper Young var en populær herre til aftermatch. Foto: Matthias Runge Madsen

Kasper Young (10): Fem mål blev det til for sheriffen, der igen viste, at han kan mere end at være en almindelig fløj ved at gå ind i banen og hugge bolden ind.

Jakob Frederiksen (7): Da han aflastede Young blev det til to mål to forsøg. Godt indhop af Frederiksen.

Rasmus Meyer (7): Skarpheden manglede i afslutningerne, men hvad han ikke havde i afslutningerne havde Meyer som sædvanligt i fight. Fik tilkæmpet sig flere straffekast.

Mathias Hedegaard spillede en flot kamp på stregen. Foto: Matthias Runge Madsen

Mathias Hedegaard (10): Han er for alvor ved at bide sig fast i Ligaen. Endnu en flot kamp af Hedegaard, der bidrog med både mål og godt forsvarsspil.

https://www.gfforsikring.dk/kontakt-gftrekantomr%C3%A5det