Forside FHK Karakterbog: Keeper skilte sig ud mod tamme FIF

Karakterbog: Keeper skilte sig ud mod tamme FIF

DEL
Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen, Fredericia Avisen

FIF havde ikke meget af komme med, men FHK leverede søndag aften en professionel indsats, der endte ud i en sejr på 29-19.

UB = Uden for bedømmelse (ikke nok på banen)
1 = Dumpet
2 = Den tilstrækkelige præstation, der lige nøjagtig er bestået
3 = Jævn god præstation
4 = God præstation
5 = Tæt på liganiveau
6 = Liganiveau

Karakterne er udelukkende et udtryk for journalistens egen holdning.

Jimmi Andersen (5 – Man of the Match): Keeperen stod en imponerende kamp i målet, men flere af FIFs afslutninger var også uden særlig meget kvalitet. Dog diskede Jimmi også op med store redninger, blandt andet to på straffekast.

Christian Wetche (3): Fik omkring det sidste kvarter i målet, hvor koncentrationen ikke var helt i høj sædet, i forhold til tidligere i kampen. Wetche leverede dog flere fine redninger og gav et fornuftigt indtryk.

Marcus Rahbek (3): Som altid leverer Rahbek en disciplineret indsats. Havde dog, ligesom flere andre, en oplagt chance, som han skulle have scoret på.

Jacob Kühne (4): Lige som mod HEI dækkede Kühne store dele af kampen 2’er. Det har vist sig at være et eksperiment med succes indtil videre, så det bliver spændende at se, hvordan det går, når modstanden er af højere kaliber.

Rune Andersen (3): Lavede tre kasser og gjorde det godt i første halvleg, men faldt i niveau som kampen skred frem som følge, at FHK var FIF overlegne og kampen derfor tidligt var afgjort.

Andreas Madsen (3): Gav prøver på, at når han kommer i fart, er der ikke mange der kan stoppe ham. Der sneg sig dog også lidt fejl ind. I den sidste del af kampen vikarierede han på stregen uden at gøre sig bemærket.

Bjarke Nybo (3): Han har en tilbøjelighed til ikke at søge egen sin egen chance, men holdte bolden godt i gang og fik også sat en enkelt kasse ind. Dækkede også 2’er i store dele af kampen.

Frederik Krarup (5): Rigtig flot kamp af Krarup, der drev FIF rundt i manegen. Krydrede indsatsen med fem mål.

Lasse Witt (UB): Kom ikke på banen.

Jakob Mikkelsen (UB): Kom ikke på banen, blev sparet pga. skulderproblemer.

Kasper Young (5): Startede som lyn og torden og viste, at han sagtens er en man kan satse på som højre back. Efter den gode start blev FIF mere opmærksom på ham.

Jakob Frederiksen (4): Brænder et enkelt straffekast, men spiller ellers en fin kamp.

Frederik Skov (UB): Kom ikke på banen.

Jimmi Elmgaard (4): Ikke så markant som mod HEI, men mindre kan også gøre det på en dag, hvor modstanderne ikke var på et særlig højt niveau. Blev også sparet i dele af kampen med henblik på de kommende kampe, som bliver sværere end FIF-kampen.

Kasper “Foder” Nielsen (3): Gør det som vanligt godt defensivt, men har et par afbrændere angrebsmæssigt. Blev i lighed med Elmgaard også sparet i slutningen af kampen.