FHK spillede tirsdag aften 25-25 mod Nordsjælland, og særligt en spiller endte med at blive kampafgørende for fredericianerne.

Se her Sportsredaktørens karakterer:

UB = Uden for bedømmelse (ikke nok på banen)
00 = Dumpet
02 = Bestået
4 = Jævn god præstation
7 = God præstation
10 = Flot præstation
12 = Fremragende præstation

Emil Tellerup (4): Sluttede første halvleg fremragende efter en start på kampen, hvor der smuttede et par bolde ind, som han skulle have reddet. Havde ingen redninger i anden halvleg, og blev derfor erstattet i ti minutter af Nick Knudsen.

Nick Knudsen (UB): I fraværet af Jimmi Andersen var Knudsen med i truppen.  Var inde i ti minutter, og havde et par redninger, men det er et for tyndt bedømmelsesgrundlag.

Martin Bisgaard (02): Han virker lidt ved siden af sig selv for tiden. Brændte to 100 %-chancer, men fik sat en enkelt kasse ind. Den han brændte i sidste sekund er ikke en, som han skal score på.

Rune Schrøder (7): Fire mål på seks forsøg er en god indsats af Schrøder. Undervejs fik han en kluntet udvisning og lavede en teknisk fejl.

Rune Andersen (7): God skudmæssig kamp af Andersen. Fire mål på fem forsøg er flot, men til gengæld lavede han fire tekniske fejl. Den sidste, i FHK’s næstsidste angreb, hvor der blev dømt angrebsfejl, kan dog diskuteres.

Jesper Lindgren (7): Da forsvaret stod godt, var det med Lindgren som 3’er. Til gengæld faldt forsvaret også i kadence et par gange, hvor Jesper Dahl og Kasper Kisum kom for nemt til fadet.

Kristoffer Jessen (UB): Kom kun kortvarigt ind.

Kristian Stoklund (02): Havde en offday og lavede to mål på seks forsøg. Jesper Houmark burde nok have forsøgt sig med enten Rune Schrøder eller Rune Andersen som playmaker. Til gengæld lavede Stoklund en vigtig kasse, da FHK i slutfasen indhentede Nordsjællands tremålsføring og fik udlignet.

Fredericia Teater, Borgmester, Fredericia Håndbold Klub/FHK og FC Fredericia.
Annonce

Nikolaj Mehl (UB): Nåede ikke at sætte sit præg på kampen før, at han fik et korrekt rødt kort.

Jakob Mikkelsen (7): Til tider var han fremragende, men til gengæld sneg der sig også fejl undervejs. Det er dog også svært at undgå med den direkte stil han har. Lavede seks mål på syv forsøg, havde tre assists og lavede fire tekniske fejl. Forsvarsmæssigt var der plads til forbedringer, hvor han havde store udfordringer med Kasper Kisum.

Kristian Olsen (7): Kom på banen, da Mehl fik rødt kort. På kort tid fik han lavet tre kasser. Han er allerede nu en gevinst for FHK, men på sigt kommer klubben til at få meget mere ud af ham.

Jakob Frederiksen (7): Fik sat to flotte kasser ind undervejs og bidrog med det forventede, og viste igen, at han er klar til at bære ansvaret på højre fløj.

Kasper Young (4): Lavede en vigtig kasse i slutfasen, men brændte undervejs et straffekast.

Rasmus Meyer (4): Ikke den bedste kamp af Meyer, der dog kæmpede godt i begge ender af banen.

Rasmus Thiemer-Jensen (10 – Man of the Match): Det blev kampafgørende for FHK, at Thiemer-Jensen blev sat ind med et kvarter igen. Bidrog kolossalt I forsvaret, hvor han fik lappet huller og gang på gang fik stresset Nordsjælland til at lave fejl. Angrebsmæssigt scorede han på den ene chance han fik.

Mathias Hedegaard (UB): Fik kun et kort indhop i første halvleg.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer