Da Fredericia HK lørdag blev sendt hjem fra Ceres Arena i Aarhus med en ordentlig afklapsning var der ikke mange lyspunkter. Faktisk var der kun 2 der skilte sig positivt ud.

Se her den vikarierende Sportsredaktørs karakterer:

UB = Uden for bedømmelse (ikke nok på banen)
00 = Dumpet
02 = Bestået
4 = Jævn god præstation
7 = God præstation
10 = Flot præstation
12 = Fremragende præstation

Rasmus Thiemer-Jensen (4): Han kom ind og fik rimeligt styr på FHK’s defensiv. Man kan ærgre sig over, at han endnu ikke er klar til at spille flere minutter i defensiven, for han betyder meget for holdet.

Rasmus Meyer (4): Defensivt var det ok. Han mangler lidt i forhold til tidligere, vildskaben lyser ikke helt så meget ud af ham. Angrebsmæssigt leverer han 2 på 2, hvilket er godkendt.

Jakob Mikkelsen (00): Hvor er Jakob Mikkelsen? De sidste kampe har været af svingende karakter for Mikkelsen. Med 1 på 6 er det bare ikke godt nok. Han virker ved siden af sig selv, for vi har set hvilke kvaliteter han har at byde ind med.

Kasper Young (4): Han er 1 på 2, det er der nok ikke så meget at sige til. Det blev en jævn præstation, hvor fløjene ikke havde meget at arbejde med.

Kristian Olsen (4): To mål på tre forsøg i flot i forhold til mængden af spilletid. Men de tre tekniske fejl ser ikke for godt ud. Derfor kan karakteren ikke blive højere, selvom han til tider viser, at han kan blive rigtig god.

Martin Bisgaard (02): 3 på 6, en udvisning og en teknisk fejl. Ikke godt nok for Bisgaard.

Rune Schrøder (10): Den højeste karakter for markspillerne er givet til Schrøder. 7 mål på 10 forsøg, det er flot – især i en kamp hvor angrebsspillet var ikke-eksisterende.

Jakob Frederiksen (4): Ligesom sin makker på fløjen er han 1 på 2. Hans afbrænder så dog noget skidt ud – et forsøg på en skruebold der end ikke var tæt på at komme forbi Bonde i Århus-målet.

Emil Tellerup (02): 1 redning på 10 skud er ikke prangende. Han spiller de første ti minutter, hvor forsvaret ganske vist ikke stod optimalt. Men der skal flere redninger til, hvis FHK skal hente point.

Mathias Hedegaard (4): Han var sammen med Rasmus Thiemer-Jensen er vigtig faktor for, at Århus ikke fik alt for lette vilkår. Der er lidt smadremand over ham, vildskaben stråler ud af ham.

Jesper Lindgren (02): Tja. Det fungerede ikke for Lindgren, der blev pillet ud forholdsvist hurtigt. Han får dog bedre styr på det i anden halvleg.

Kristian Stoklund (00): 1 på 6 i åbent spil er ikke godt nok. 2 på 2 på straffe er flot, men med 3 tekniske fejl er ikke godt nok.

Rune Andersen (02): To på fem og to tekniske fejl. Han har en svær rolle med svingende spilletid, men så må man udstråle lidt mere.

Marcus Rahbek (UB): Spillede ikke nok.

Nikolaj Mehl (00): Han er manden der skal bringe ro over holdet – og erstatte Stoklund når tingene ikke virker. Men den opgave løste han slet ikke. Han scorer ikke på sine fire forsøg – og så laver han tre tekniske fejl.

Jimmi Andersen (12 – Man of the Match): Hvad skal man sige? Han gør sit job super godt. 16 redninger giver en redningsprocent på 47, heraf redder han to ud af to mulige straffekast. Der er ikke meget at sætte en finger på.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer