FHK vandt 20-33 mod Hjørring Håndbold torsdag aften. En sløj indsats i første halvleg blev efterfulgt af disciplin i anden halvleg, men kampen igennem var der én spiller, som skilte sig ud.

Se her Sportsredaktørens karakterer fra opgøret:

Emil Tellerup (7): Startede sløvt ud. Der gik bolde ind, der ikke burde, men som første halvleg skred frem lukkede han af og det fortsatte i anden halvlegs første kvarter. Efterfølgende fik han fyr aften.

Nick Knudsen (12): Fantastisk indhop af Knudsen. Stod med en redningsprocent på 67 % i det kvarter han fik og greb tre gange Hjørring-spillerne ud i overlegen stil.

Marcus Rahbek (12 – Man of the Match): Spillede omkring 45 minutter og han greb i den grad chancen og viste, at han skal med på holdkortet til næste ligakamp. Lavede otte mål på ni forsøg og dækkede flot op, selvom det var på en billig baggrund mod et lavere rangerende hold.

Martin Bisgaard (4): Lagde ud med at brænde en kæmpe chance, men scorede efterfølgende tre mål i træk og fik FHK tilbage i opgøret. Endte med at lave tre mål på fem forsøg. Det kan Bisgaard gøre bedre.

Rune Andersen (02): Spillede playmaker fra start, men var slet ikke mentalt til stede i indledningen. Som kampen skred frem blev det bedre.

Rune Schrøder (7): Professionel indstilling af Schrøder, der med flere kanoner fra distancen i ankomstfasen var med til at punktere kampen i starten af anden halvleg.

Anders Sell (4): Fik chancen fra start, men blev pillet ud, da spillet ikke fungerede. Kom ind igen i anden halvleg og spillede en god afslutning på kampen.

Kristian Stoklund (7): Blev kastet i aktion, da angrebet ikke hang sammen og leverede det, der skulle til for at FHK fik gang i maskineriet.

Kristoffer Jessen (4): Svær kamp for Jessen, der led under, at holdet ikke var oppe i gear til at starte med og det gik ud over hans hovedopgave i forsvaret.

Fredericia Teater, Borgmester, Fredericia Håndbold Klub/FHK og FC Fredericia.
Annonce

Jakob Mikkelsen (02): Ligesom Rune Andersen var Mikkelsen langtfra på toppen, men et par gange fik han sat sig igennem og scorede.

Kristian Olsen (02): Den unge komet forsøgte alt hvad der stod i hans magt for at spille en god kamp, da han fik chancen, men det var bare ikke hans dag.

Jakob Frederiksen (7): Fik det meste af spilletiden på højrefløjen og var det meste af kampen scoringssikker.

Kasper Young (UB): Spillede ikke nok.

Mathias Hedegaard (10): Råbte flere gange holdkammeraterne op, og det var tydeligt at mærke, at han ville have 100 % indstilling, og det viste han på banen.

Rasmus Meyer (7): En solid arbejdsindsats som sædvanligt af Meyer.

Leave a Reply