Kasper Young leverede ti fuldtræffere på elleve forsøg i gårdagens nederlag, og var derfor den altoverskyggende FHK-profil i nederlaget på 34-29.

UB = Uden for bedømmelse (ikke nok på banen)
00 = Dumpet
02 = Bestået
4 = Jævn god præstation
7 = God præstation
10 = Flot præstation
12 = Fremragende præstation

Emil Tellerup (7): Det var en svær kamp at være keeper i, da forsvaret ikke stod særlig godt. Tellerup havde en del redninger, hvor returen havnede hos Mors-Thy-spillere og den så efterfølgende røg i kassen, og det trækker ned på redningsprocenten, men overordnet set stod Tellerup en fin kamp i målet.

Jimmi Andersen (4): Kom ind i anden halvleg, og heller ikke Jimmi fik særlig meget hjælp af forsvaret, men havde dog flere redninger og formåede at score en enkelt kasse i tomt mål, da Mors-Thy spillede syv mod seks.

Martin Bisgaard (7):  En af de mest driftsikre FHK-spillere. Leverede det man kunne forvente, og lavede tre mål på tre forsøg.

Marcus Rahbek (4): Den unge fløj kom ind et par gange i løbet af kampen og aflastede Bisgaard. det kastede et mål på to forsøg af sig. 

Rune Schrøder (02): Det var ikke Schrøders dag. Hvor boldene fløj ind i kassen på samlebånd mod GOG, var det ikke tilfældet mod Mors-Thy.

Rune Andersen (02): Ikke nogen god kamp af Rune Andersen, der ikke fik sat sit aftryk.

Jesper Lindgren (4):  Forsvaret hang ikke sammen, og det er Lindgrens fokusområde. Til gengæld spillede han en rolle i FHK’s syv mod seks-satsning med tre stregspillere, og det resulterede også i et par mål fra svenskerens side.

Kristian Stoklund (4): Scorede på tre ud af fire straffekast, og imodsætning til flere af de andre bagspillere lavede Stoklund ikke tekniske fejl. Til gengæld løsnede han ikke et eneste skud i åbent spil.

Victor Skillhammar (02):  Den svenske playmaker ramte ikke dagen, som han gjorde mod GOG. Lavede en del tekniske fejl, og missede indspil som han ikke gjorde mod GOG.

Nikolaj Mehl (4): Han startede skidt, men spillede sig som kampen skred frem op, og var ophavsmand bag en del af Youngs ti kasser.

Jakob Mikkelsen (4): Da FHK var på vej tilbage i kampen i første halvleg var Mikkelsen en af drivkræfterne med flere gode aktioner, men efter de gode aktioner blev han overmodig og tog forhastede beslutninger.

Kasper Young (12 – Man of the Match): Den med afstand bedste FHK-spiller på dagen. Startede på bænken, og første halvleg var ret anonym for Young, men i anden halvleg leverede han ni mål, hvilket er outstandning.

Jakob Frederiksen (4): Fik chancen fra start, men blev presset til at gå fra spidsvinkler og det gjorde, at Frederiksen gik fra kampen med et mål på tre forsøg.

Rasmus Meyer (4): Kæmpede som altid som en besat, men han spillede en meget anonym angrebskamp, hvor han ikke fik bolden til sig som det var tilfældet mod GOG.

Mathias Hedegaard (7): To mål på to forsøg, og en fighterindsats som altid. Fin kamp af Hedegaard.

https://www.facebook.com/events/caf%C3%A9-razz-middelfart/foredrag-morten-spiegelhauer-bag-om-operation-x-cafe-razz/1763579550454511/