Forside FHK Karakterbog: Flere store FHK-præstationer

Karakterbog: Flere store FHK-præstationer

DEL
Foto: Magnus Niels Runge Madsen, Fredericia AVISEN

Der var flere FHK-spillere, der spillede en storkamp, da det blev til en sejr på 28-19 mod Stoholm.

UB = Uden for bedømmelse (ikke nok på banen)
1 = Dumpet
2 = Den tilstrækkelige præstation, der lige nøjagtig er bestået
3 = Jævn god præstation
4 = God præstation
5 = Tæt på liganiveau
6 = Liganiveau

Jimmi Andersen (5): Han spillede sig i den grad op i forhold til Otterup-kampen. I forhold til tidligere på sæsonen, var Jimmi i dag også rigtig god på fløjskuddene, som han læste rigtig godt.

Emil Tellerup (4): Fik de sidste 20 minutter i kassen, da kampen var afgjort. Efter en start, hvor han ikke reddede mange bolde, fik han spillet sig flot op.

Martin Bisgaard (5): Man fristes til at kalde ham dagens bisse, da han fik de to eneste FHK-udvisninger i kampen. De var dog begge i den tynde kategori. Bisgaard har haft et par kampe, hvor han ikke har været helt på toppen, men i dag var skarpheden i top i begge ender af banen.

Marcus Rahbek (UB): Var syg og kom derfor ikke på banen.

Rune Schrøder (5): Det var ikke til at se, at han har været syg i de seneste par dage. Stod som altid godt i forsvaret, men i angrebet var han også varm med fem kasser.

Rune Andersen (3): Dækkede rigtig flot op, men det trækker end, at han flere gange lavede forcerede afleveringer i ankomstfasen angrebsmæssigt, hvor hans skud heller ikke sad helt i skabet.

Kristian Stoklund (6 – Man of the Match): Stor kamp af spilfordeleren, der lavede seks ud af FHKs første syv mål. Kunne have været lavet flere end de syv mål, som han blev noteret for, hvis han havde været selvvisk.

Fredericia Teater, Borgmester, Fredericia Håndbold Klub/FHK og FC Fredericia.
Annonce

Peter Nielsen (UB): Spillede ikke nok.

Nikolaj Mehl (4): Han falder virkelig aldrig igennem, og er der altid med 100 %. Bidrog godt både defensivt og offensivt.

Jakob Mikkelsen (3): Der mangler lidt skarphed over Mikkelsens spil for tiden, men han fik sat to fine mål ind.

Kasper Young (3): Fik kun et kvarters tid på banen, men scorede til gengæld på hans eneste chance.

Jakob Frederiksen (4): Brænder et straffekast, men dækkede flot op og lavede også to mål i åbent spil.

Jimmi Elmgaard (4): Stregkrigeren havde sine kampe med dommerne og i særdeleshed Stoholms midterblok. Kæmpede godt i begge ender, som sædvanligt, og på en dag, hvor dommerne havde set mere hans vej, havde han også scoret et par mål til eller fået tilkæmpet sig flere straffekast.

Rasmus Meyer (4): Bliver bedre og bedre angrebsmæssigt. Markerede sig blandt andet med et velkontrolleret mål fra stregen, hvor han elegant satte bolden hen over hovedet på Stoholms keeper.

https://v2.billetten.dk/index/eventdetails/eventno/75792?&q=bfca6cb8-b6ef-4f9b-a461-5fc0df3d33f7&p=ac59dc39-9c9a-4478-a92d-3e9c45981ec1&ts=1548747233&c=billetten&e=201801&rt=Safetynet&h=071f614d8fc8d0f6740d5bd5412f499a
Køb billet her
DEL