Jimmi Andersen stod hele kampen i FHK-målet, da holdet onsdag aften tabt 29-24 mod Aalborg. Det slap han rigtig godt fra. Læs her Sportsredaktørens dom over FHK-spillernes præstation.

UB = Uden for bedømmelse (ikke nok på banen)
00 = Dumpet
02 = Bestået
4 = Jævn god præstation
7 = God præstation
10 = Flot præstation
12 = Fremragende præstation

Emil Tellerup (UB): Kom ikke på banen.

Jimmi Andersen (12): Jimmi har haft en svær start på sæsonen, men fik chancen fra start mod Aalborg og greb den i allerhøjeste grad. Endte med en redningsprocent på 39,58 % efter 19 redninger som til sammenligning er det samme som Aalborgs keeper Mikael Aggefors.

Martin Bisgaard (02): To mål på fem forsøg er ikke Bisgaards standard, og ikke helt godt nok. Undervejs brændte Bisgaard blandt andet to helt frie kontrachancer i træk.

Marcus Rahbek (UB): Spillede ikke nok.

Rune Andersen (4): Svær kamp for Rune Andersen, der i fraværet af Schrøder skulle tage mere ansvar end han plejer. Endte med at lave to mål på syv forsøg.

Anders Sell (UB): Spillede ikke nok.

Jesper Lindgren (10): Fremragende kamp af forsvarsdirigenten defensiv. Paradede flere gange Aalborgs storskytter ud. FHK-forsvaret har generelt steppet op på det seneste, og det er Lindgren en af arkitekterne bag.

Kristian Stoklund (4): Fik det meste af spilletiden som playmaker, da Skillhammar stadig er skadet. Løsnede undervejs rigtig 13 skud, og fik scoret fire mål.

Jonas Kruse Kristensen (UB): Kom ikke på banen.

Jakob Mikkelsen (7): Fik banket fem mål ind på seks skud og var meget direkte i sit spil som vanligt, men undervejs sneg der sig tre tekniske fejl ind, som trækker ned.

Nikolaj Mehl (10): Sæsonens bedste præstation af Mehl, der endte med at lave fire mål på fem forsøg og spille med en meget lav fejlmargin.

Kasper Young (10): Var sikker i det meste af hvad han foretog sig. Scorede undervejs fem mål, og flere af dem var fra forholdsvis spidse vinkler på en ellers velspillende Aggefors i Aalborg-målet.

Jakob Frederiksen (UB): Spillede ikke nok.

Rasmus Meyer (7): Dækkede solidt op, og fik scoret et mål på to forsøg. Havde svære vilkår angrebsmæssigt blandt de store Aalborg-forsvarer.

Mathias Hedegaard (4): Et mål på tre forsøg er ikke helt godt nok, men til gengæld dækkede han godt op.

http://www.fredericiakfum.dk