FHK vandt tirsdag aften 33-28 over Skanderborg og det var en af de præstationer, som man vil se tilbage på, når sæsonen er ovre.

Man må bare lette på hatten. FHK var nede i sækken og bagud med 5-9, men så tog fanden ved FHK. Holdet havde egentlig ikke dækket skidt op, selvom scoreren var høj. Skanderborgs føring skyldtes udelukkende, at FHK havde været uskarpe angrebsmæssigt og det gjorde, at Skanderborg løb frem mod FHK’s forsvar, der ikke havde nået at etablere sig.

Da FHK fik styr på angrebet tippede kampen til at være en lige affære i første halvleg, og i anden halvleg var der klasseforskel på de to mandskaber.

Se her Sportsredaktørens karakterer:

Emil Tellerup (UB): Kom kun ind, da Jimmi Andersen fik en udvisning.

Jimmi Andersen (12): Redningsprocenten siger 34,15, men den lyder i forhold til betydningen af Jimmis præstation. Undervejs pillede han tre ud af fire straffekast, og havde store kampafgørende redninger, når det spidsede til i anden halvleg, og i første halvleg var han manden, der fik FHK igang.

Martin Bisgaard (10): Seks mål på otte forsøg er rigtig flot af Bisgaard, der særligt mod slutningen af første halvleg brillerede.

Rune Schrøder (10): Startede ikke særlig godt og blev taget ud efter ti minutters tid. Tog efterfølgende stor revanche og lavede syv mål på ni forsøg samt en assists.

Fredericia Teater, Borgmester, Fredericia Håndbold Klub/FHK og FC Fredericia.
Annonce

Rune Andersen (4): Kom ind, da bagkæden ikke fungerede i starten af kampen og bidrog med et mål på et forsøg. Fik ikke spilletid i anden halvleg.

Jesper Lindgren (10): Fremragende forsvarskamp af svenskeren. Startede på bænken, men kom ind på banen med ild i øjnene og fik slået Skanderborgs angrebsspil i stykker og lavede gode parader.

Kristoffer Jessen (UB): Kom ikke på banen.

Kristian Stoklund (12 – Man of the Match): Syv mål på otte forsøg og seks assists taler sit eget tydelige sprog. FHK spillede en flot angrebskamp i de sidste 50 minutter af opgøret, og arkitekten bag var en storspillende Stoklund.

Nikolaj Mehl (7): Fremragende attitude fra anføreren fra start. Han viste vejen frem for holdet med attituden og indstillingen, og undervejs bidrog han med to mål og to assists.

Jakob Mikkelsen (4): Meget svingende kamp af højrebacken. Startede lidt nervøst, men fik spillet sig op og lavede tre mål på otte forsøg og blev noteret for to assists.

Kristian Olsen (UB): Kom ikke på banen.

Kasper Young (02): I kampens indledning brændte han tre skud, heraf to helt frie kontrachancer. 

https://midspar.dk/

Jakob Frederiksen (4): Med Youngs offday fik Frederiksen en del tid på fløjen. Lavede et mål på to forsøg.

Mathias Hedegaard (7): Fik chancen fra start, og gjorde det godt i forsvaret. Angrebsmæssigt blev det til et mål på to forsøg.

Rasmus Meyer (12): Stærk præstation af den bomstærke stregspiller. Gang på gang fik han vristet sig fri af Skanderborg-spillerne og fik lavet fem mål på seks forsøg. Defensivt var han som sædvanligt brølstærk.

Rasmus Thiemer-Jensen (7): Bidrog med godt forsvarsarbejde undervejs. Det er eksempelvis værd at bide mærke i, at Jensen konsekvent kommer ind i FHK’s undertalsforsvar, hvor han ofte lykkes med at stresse modstanderen med en aggressiv stil.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer