FC Fredericia kulturbærer og anfører, Christian Ege Nielsen, har forlænget sin kontrakt med FC Fredericia så den nu løber frem til d. 30. juni 2024.

Ege er født og opvokset i Fredericia, som ung drog han nord på og tørnede ud for FC Djurs og Brabrand inden, at han i sommeren 2012 skiftede til FC Fredericia hvor han har spillet siden og slået sit navn fast på byens fodboldhold.

»Han er omdrejningspunkt for FC Fredericia. Ege har været anfører under forskellige trænere, og den rolle har han udfyldt flot. Han hviler aldrig på laurbærerne, og optimerer sig hele tiden og er derfor et helt naturligt valg som anfører. Ege er bosat i byen, men det er ikke derfor vi forlænger – han er vores omdrejningspunkt og vi har ham i hans bedste fodboldalder. Han er rutineret og blomstrer særligt nu under Michael Hansen,« siger FC Fredericias direktør, Stig Pedersen og fortsætter:

»Vi er helt nede i detaljer og nørderi med Ege, og han er også god at spare tingene med inde på kontoret. Han er den forlængede arm i truppen, og vi føler, at Ege er den helt rigtige spiller at have i de kommende år.«

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

29-årig Christian Ege Nielsen står noteret for 259 kampe for FC Fredericia og ti mål.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer