Tim E. Halvorsen sætter sig nu også i direktørstolen for Naturbydelen i Ringkøbing.

Tim E. Halvorsen har siden 2014 fungeret som projektdirektør i Kanalbyen i Fredericia, og det vil han fortsætte med. Nu bliver ansvarsområdet udvidet til også at omfatte søsterprojektet Naturbydelen i Ringkøbing; et projekt, der allerede er godt i gang med 139 boliger på vej midt i et stort anlagt naturprojekt. Den positive udvikling skal videreføres og styrkes i de kommende år, og som noget nyt, bliver det fra årsskiftet med Tim E. Halvorsen ved roret.

Naturbydelen er søsterprojekt til Kanalbyen idet, det er drevet af Realdania By & Byg i samarbejde med en kommune. Samarbejdspartnerne er dog delvist nye, og konceptet for byen er et helt andet, og det glæder jeg mig meget til at dykke ned i. Samtidig tror jeg, at de næste år i Kanalbyen bliver helt utroligt spændende, så det ser jeg også frem til at være en del af, siger Tim E. Halvorsen.

I spidsen for bestyrelsen i Naturbydelen står en velkendt samarbejdspartner, nemlig Fredericias tidligere borgmester Uffe Steiner Jensen.

– Vi har valgt at ansætte Tim E. Halvorsen, fordi Naturbydelen efter opstarten af de første byggerier går ind i en ny fase. Med sin erfaring fra bl.a. Kanalbyen i Fredericia har Tim E. Halvorsen et indgående kendskab til de processer, der ligger forude i Naturbydelen, hvor vi skal byde mange nye beboere velkommen. Vi vil også gerne udnytte de erfaringer i udviklingen af Naturbydelen, siger Uffe Steiner Jensen.

Tim E. Halvorsen overtager direktørposten i Naturbydelen fra Peter Kjølby, som har været projektdirektør i Naturbydelen siden 1. juli 2017 samtidig med, at han har varetaget stillingen som vicedirektør i Realdania By & Byg.

Solid byudviklingserfaring

Før Tim E. Halvorsen kom til Kanalbyen var han kommunaldirektør i Lyngby-Taarbæk Kommune, hvor han blandt andet var med til at starte den strategiske byudviklingssatsning Vidensbyen og tiltrække en række markante erhvervsvirksomheder til kommunen. Før det var han direktør i Køge Kommune, hvor han var involveret i at skabe det strategiske grundlag for udviklingen af den nye bydel Køge Kyst.

Tim E. Halvorsen er 55 år og bor i Fredericia/København med sin kone Tina Charlotte Blomstergren. Han har to voksne børn.

https://cdn.shopify.com/s/files/1/2351/2357/files/avis13.pdf?87

Skriv et svar