Den 24. maj 2016 kommer Bike & Run Stafetten til Fredericia. Alle kan stille hold. Hvert hold gennemfører, hvad der svarer til en maraton. De i alt fem personer på holdet skal enten cykle cirka 13 kilometer eller løbe 5 kilometer.

Det er Fredericia Fag og Firmaidrætsforbund, som afholder Bike & Run Stafetten. Sidste år deltog 128 hold i byens stafetløb.

Bike & Run Stafetten er tilrettelagt, så også motionister kan være med. Hvis man ikke kan eller vil løbe de fem kilometer, så er der også mulighed for at cykle cirka 13 kilometer.

Faktisk angiver hver fjerde deltager i Bike & Run Stafetten, at de ikke dyrker motion til dagligt.

”Det er vigtigt for os at arrangere et løb, der er nemt at træne op til, som samler fem kolleger på kryds og tværs – og måske giver dem blod på tanden efter mere. Det er jo lidt blæret at sige, at man har gennemført en maraton, når man lægger alle distancerne på et hold sammen”, siger konceptansvarlig hos Dansk Firmaidrætsforbund, Steen Sulstad Pedersen.

 

Sidste år deltog 128 hold i Fredericia. Målsætningen på landsplan er, at 4.500 deltager i Bike & Run Stafetten i 2016.

Start og mål ved Øster Voldgade

Fakta:

Bike & Run Stafetten henvender sig især til landets arbejdspladser – og flere bruger stafetten som et firmaarrangement, men alle kan stille hold.

Det koster kr. 545,- at deltage med et hold a fem personer.

På hvert hold er der tre, der skal tilbagelægge fem kilometer i løbesko, samt to, der skal cykle 13,6 kilometer.

Der er herre-, dame- og mix-rækker – og præmier til vinderne i alle rækker.

Bike & Run Stafetten bliver i 2016 afholdt i disse 14 byer: Køge, Hillerød, Korsør, Holstebro, Fredericia, Nyborg, Aalborg, Sønderborg, København, Vordingborg, Aarhus, Frederikshavn, Silkeborg og Roskilde.

Tilmelding frem til den 22. maj 2016 på www.bikeandrun.nu