Fredericia Håndboldklub spiller fredag aften sæsonens tredje ligakamp, hvor modstanderen er Skjern, der op til opgøret er ramt af skader.

FHK lagde sæsonen ud med at besejre KIF i pokalturneringen og det er blevet fulgt op af to sejre i ligaen mod BSH og Skive. Nu venter der en ny modstander for FHK fredag aften i form af Skjern.

Kendetegnende for FHK i sejrene har været, at fundamentet har været i forsvarspillet, der har fået en anden organisation end i de seneste sæsoner. Forsvaret er blevet mere aggressivt, og det har givet målmændene bedre betingelser, og dermed færre mål imod FHK.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia

Angrebsmæssigt har FHK været helt oppe at ringe endnu. FHK lavede 32 mål mod Skive, men der var stadig plads til forbederinger, og det var der også i de to foregående kampe. Får FHK lagt et lagt på, og samtidig bevarer forsvarsniveauet, har holdet en chance for at besejre Skjern.

Skjern har op til denne sæson skiftet ud i truppen. Mest markante afgang er Bjarte Myrhol, men til gengæld er der kommet spillere som Emil Bergholt og Lasse Mikkelsen ind på holdet. Netop Mikkelsen er tvivlsom til dagens opgør, efter han udgik af vestjydernes opgør tidligere på ugen mod Nordsjælland.

Foruden Mikkelsen er Skjern med sikkerhed uden Robin Haug, Jørgen Rasmussen og Jonathan Würtz, hvilket gør gæsternes bænk smal. Der er ikke mange alternativer i bagkæden til de resterende spillere, og et står i stor kontrast til FHK, der har vist en stor bredde hidtil i sæsonen.

adp-as.dk

En anden faktor, som kommer til at spille ind, er FHK’s hjemmebane. thansen ARENA har hidtil i sæsonen været en fæstning for fredericianerne, der er blevet båret frem af publikum, der virker vildere end nogensinde før volumemæssig, og det kan være med til at give FHK de sidste procenter.

Der er kampstart mellem FHK og Skjern klokken 19:00.