Forside FC Fredericia Kan FC Fredericia lave tre på stribe?

Kan FC Fredericia lave tre på stribe?

DEL
FC Fredericia
Foto: fcfredericia.dk

FC Fredericia møder i aften Skive IK på udebane i NordicBet Ligaen og kan med en sejr tage deres tredje sejr på stribe, hvis man tæller DBU Pokalen med.

FCF fik en god sejr i søndags mod Nykøbing Falster FC hjemme på Monjasa Park, hvor det blev til en sejr på 2-0 efter en overbevisende indsats.

Ikke mindst må det give smil på i læben i FC-lejren, at Alexander Nybo holdte 0’et for første gang i NordicBet Liga-regi i den indeværende sæson.

Skive er forud for opgøret på en klar sidsteplads i NordicBet Ligaen med blot to point efter syv kampe. FCF er på den anden side placeret midt i tabellen på en sjetteplads.

I søndags rendte Skive ind i et nederlag i lokalopgøret til Viborg FF. Efter et målrigt opgør endte Christian Sivebæk med at gøre det til slutresultatet 3-2 ti minutter før tid.

Dermed er Skive isoleret på sidstepladsen i NordicBet Ligaen med seks point op til FC Roskilde på den rigtige side af nedrykningsstregen.

Det siger FCF-spiller om kampen:

FC Fredericia var i aktion i søndags mod NFC, men skal allerede i kamp igen i dag mod Skive.

– Der er lidt kortere til Skive-kampen end normalt, det har vi prøvet før i den her sæson med et tæt program. Så det handler om at restituere, det handler om lige at mærke efter i kroppen og så bruge mindst mulige kræfter og så lade op til onsdag, sådan vi er klar der, siger Mikkel Knudsen om opgøret.

De seneste fem indbyrdes opgør mellem Skive IK og FC Fredericia:

13.04.2017: FCF vs Skive 2-0
09.10.2016: Skive vs FCF 2-0
24.07.2016: Skive vs FCF 2-1
03.04.2016: FCF vs Skive 0-0
23.10.2015: Skive vs FCF 1-2

Der er kampstart mellem Skive og FC Fredericia kl. 18:00 på Spar Nord Arena i Skive.