Årets jyske træf for kursus og konferenceplanlæggere ”Meeting Live Vest” sætter i år fokus på ”Teknikken vs. mennesket”. Over 100 udstillere suppleres bl.a. af foredrag om teknikkens nye muligheder og udfordringer ved møder og konferencer. Messen afvikles den 12. november i Messe C, Fredericia.

Meeting Live Vest 2019 er den første messe i Jylland af sin slags og er målrettet de ansvarlige for at booke og planlægge møder, kurser, seminarer, konferencer, kongresser, firmafester m.v. i virksomheder, organisationer og foreninger. Det er andet år, messen afholdes.

Et univers for bedre møder

Direktør Christian Guldager, Kursuslex siger om formålet med Meeting Live Vest: ”Der findes så mange interessante virksomheder og organisationer vest for Storebælt, som vi gerne vil i meget tættere dialog med. Vi synes jo, at møder og konferencer er verdens stærkeste kommunikation – og derfor er med til at skabe så megen forandring, fornyelse og forbedring, at vi brænder for at gøre møder og konferencer bedre. Det er jo sådan set det, vi arbejder med i Kursuslex – og derfor vi har skabt en slags univers for de foreløbig 12.000 mødeplanlæggere, vi har i vores database – sammen med alle dem, vi endnu ikke har mødt.”

Ikke en kopi af messen i København

”Vi vil gerne have kontakt til mange flere planlæggere vest for Storebælt – og derfor har vi skabt Meeting Live Vest,” siger Christian Guldager. ”Meeting Live Vest er ikke en kopi af Nordic Meetings & Events Expo i København. Messen i Vestdanmark er en meget mere intim messe med endnu flere muligheder for at netværke og at blive inspireret af udstillere, speakere og andre gæster. Selv synes vi, at der bliver skabt en helt særlig stemning i udstillingshallen, fordi alle – både gæster og udstillere – er SÅ tændte og motiverede til at tænke nye og kreative tanker.”

Mennesket vs. teknikken

Hele dagen den 12. november kan mødeansvarlige besøge udstillere fra landets største og bedste mødesteder, eventudbydere og øvrige leverandører til mødebranchen. Derudover vil der være foredrag under temaet ”Mennesket vs. teknikken”. Vært for foredragene er TV2 værten, David Guldager. Ateas karismatiske kulturdirektør, Magnus Sallbring giver sine bud på hvordan, mødeplanlæggere og -bookere skaber utraditionelle konferencer og netværk. Også videnskabsjournalist, Lone Frank er på listen over foredragsholdere. Deltagelse på messen er gratis for møde- og eventplanlæggere.

https://www.facebook.com/menyfredericia/