Forside Politik Nu kan du brevstemme

Nu kan du brevstemme

DEL

 

Fra i dag er det muligt at brevstemme til kommunalvalget den 21. november 2017

Har du ikke mulighed for at stemme til regional- og kommunalvalget den 21. november i år, så kan du vælge at brevstemme.

I Fredericia kan du afgive din brevstemme i Borgerservice på rådhuset fra tirsdag den 10. oktober til fredag den 17. november. Den sidste dag holder Borgerservice ekstraordinært åbent til kl. 16.00. Husk, at du skal have personlig legitimation med, når du vil brevstemme.

Har du ikke mulighed for at komme i hverdagene, så holder Borgerservice lørdagsåbnet den 4. og 11. november, hvor du kan afgive din brevstemme fra kl. 10.00-14.00.

På kommunens plejecentre vil der blive indrettet særlige områder, hvor det vil være muligt for plejecentrenes beboere at brevstemme. Det vil også være muligt at brevstemme på aktivitetscentrene Øster Elkjær, Tavlhøj, Hanneruphus og I.P. Schmidtgården. Hvornår stemmemodtagerne besøger pleje- og aktivitetscentre vil blive offentliggjort på stederne.

Hvis du ikke er hjemme i Fredericia, kan du brevstemme på et hvilket som helst andet borgerservicecenter i Danmark i deres åbningstid.

Opholder du dig i udlandet, kan du brevstemme på de danske ambassader, konsulater og skibe i udenrigsfart.

Indlagte på hospitaler og indsatte i fængsler eller arresthuse kan brevstemme på stedet med personalets hjælp.

Hvis du gerne vil brevstemme et andet sted end i Borgerservice på Fredericia Rådhus, så er det en god idé ikke at vente til sidste dag. Din brevstemme skal nemlig sendes hjem til Fredericia, og hvis den ikke er nået frem til valgstyreformanden inden, at valghandlingen begynder den 21, november, så tæller din brevstemme ikke med.

Du kan læse meget mere om kommunalvalget på fredericia.dk under Politik.