Finn Ellesgaard Nielsen fra Sydøstjyllands Politi stod for dagens døgnrapport. Han kunne berette om to esbjerggensere, der blev anholdt for at sætte ild til en nylonsko i et tog og så valgte en 30-årig kvinde at stjæle 68 poser kaffe.

– Klokken 20.40 måtte politiet sammen med TrekantBrand en tur til Lunderskov, hvor Banedanmark havde anmeldt ild i et togsæt. Ilden var dog slukket, da vi nåede frem, så selvom det måske så voldsomt ud, var det ikke så slemt. Vi mistænker branden for at være påsat og to unge mænd fra Esbjerg blev anholdt, siger Finn Ellesgaard og slutter i Fredericia:

– Klokken 19.06 må vi en tur til REMA1000 på Venusvej i Fredericia, hvor en 30-årig kvinde har stjålet 64 poser Merrildkaffe og 4 poser kaffe. Kvinden blev taget på fersk gerning, og sigtes for butikstyveri.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer