Nyvalgte Mette With Hagensen drak lørdag virtuel kaffe med socialdemokrater i Fredericia.

Den virtuelle socialdemokratiske kaffeklub i Fredericia havde lørdag inviteret den nyvalgte regions spidskandidat Mette With Hagensen til kaffeklubmøde. Det var et af Mette With Hagensens første møder, efter at hun var blevet valgt i første afstemningsrunde blandt samtlige socialdemokrater i Region Syddanmark.

Mette With Hagensen

Mette With Hagensen kommer til at stå øverst på den socialdemokratiske liste til regionsvalget i november 2021, og er derved den direkte udfordrer til den siddende regionsrådsformand.

Kaffedebatten handlede om fremhæve forskellene på den siddende majoritet i regionsrådet og Socialdemokratiet. Denhandlede også om, hvorledes regionen, som for et par år siden var tæt på nedlægning,kommer tættere på borgernes bevidsthed. Mette With Hagensen lagde meget vægt på ”tæt på” demokratiet, og på at regionerne sagtens kan blive bedre i deres samspil med kommunerne. Debatten blev skyllet ned med ”selfie”-kaffe blandt de deltagende socialdemokratiske menige medlemmer.

Den socialdemokratiske virtuelle kaffeklub er på nettet hver lørdag kl. 10 – 11, og bliver bestyret af Claes Andersen, Dorthe Fallesen Frimann og Bjørn Medom.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer