Over hele landet må barer, cafeer og restauranter igen åbne op – og hos Kurts Kaffebar i Jyllandsgade bliver det en genåbning med nye tiltag. Aiden landet lukkede ned har de fået en kafferister, så kunderne nu kan nyde en friskristet kaffe og købe en pose med hjem til privaten.

Duften af kaffe er ikke til at tage fejl af, når man går ned af Jyllandsgade. Ismail Ulusoy, indehaver af Kurts Kaffebar, er i fuld gang med at riste en frisk portion bønner. Kafferisten er noget af det første man møder på den lokale kaffebar, og Ismail glæder sig til at byde kunderne på frisk hjemmeristet kaffe.

Kurt’s Kaffebar 21.april 2021

– Vi har i lang tid gået med tanken om, at vi gerne ville riste vores egen kaffe. Det giver os muligheden for at have så frisk en kaffe som muligt til vores gæster, ligesom vi med vores egen produktion også kan bringe Kurts Kaffebar ud i stuerne, siger Ismail Ulusoy.

Kurt’s Kaffebar har nu sit eget kafferisteri. Her ses den nye maskine, der rister kaffebønnerne. Foto: AVISEN

Med landets nedlukning har der ikke været meget at se til for Ismail og hans hold på Kurts Kaffebar, for de har i næsten et år nu været lukket helt ned. Selv har Ismail gået rundt i kaffebaren og fået styr på en masse praktiske ting – ligesom han har haft god til tid at øve sig i brugen af sin nye kafferister.

– Det har været en mærkelig tid. Fra den ene dag til den anden var mit levebrød nærmest taget væk fra mig. Det har været utroligt kedeligt, ikke at have mine kunder omkring mig hver eneste dag, fortæller Ismail Ulusoy og fortsætter:

– Jeg har gået rundt hernede og har fået ordnet en masse praktiske ting. Heldigvis har nogle kunder i ny og næ stukket hovedet ind forbi og sagt hej, det giver et smil på læben. Men nu glæder jeg mig bare til, at alle vores kunder igen kan komme forbi til en kop kaffe.

Der er mange nye hyggelige kroge på kaffebaren. Foto: AVISEN

Der bliver rig mulighed for at smage den hjemmeristede kaffe fra Kurts Kaffebar. Med den fremrykkede genåbning af landet kan Ismail allerede onsdag slå dørene op for friskbrygget kaffe i Jyllandsgade igen.

Klokken 8.00 slog Kurt’s Kaffebar dørene op. Foto: AVISEN

– Det er helt fantastisk. Det er den her dag vi har gået og ventet på. Jeg er meget meget glad! Vi har savnet vores kunder rigtig meget. Vi glæder os til at byde dem velkommen igen her i Kurts Kaffebar, lyder det afslutningsvis fra Indehaver Ismail Ulusoy.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer