Uno-X på Vejlevej 139 i Fredericia holdt åbningsfest tirsdag d. 19. juni med billig benzin, godter og konkurrencer. Festen tiltrak mange tørstige tanke og glade bilister.

Efter en mindre ombygning, hvor Uno-X stationen på Vejlevej 139 blandt andet har opgraderet med nye og lynhurtige betalingsautomater, nyt skærmtag og lange slanger, kunne distriktspartner Ivan Milther tirsdag d. 19. juni byde folk forbi til åbningsfest med billig benzin og diesel, konkurrencer og godter i nye og tryggere rammer.

Det blev noget af et tilløbsstykke, og var ifølge distriktspartner i Fredericia, Ivan Milther, meget vellykket:

”Åbningsfesten gik over al forventning og var en kæmpe succes. Vi er meget opmærksomme på kundernes krav og forventninger, både i dag, men også i fremtiden. Derfor har vi optimeret tankoplevelsen på Vejlevej med ny LED prismast, der altid viser prisen tydeligt, kontaktløs betaling, lange slanger, nyt skærmtag med behagelig belysning og meget mere. Det var herligt at høre og se, hvor glade folk var for, at vi har fjernet alle de små irritationsmomenter, så tankningen bliver så nem, hurtig og tryg som muligt. Og det bedste er, at trods forbedringerne, er priserne på lavprisstationen fortsat lige så lave som før,” siger Ivan Milther.

Uno-X og kunder skabte god stemning

De mange fremmødte kunder havde både mulighed for at høre mere om Uno-X’ loyalitetskort samt mulighed for at vinde gratis benzin, hvis de kunne gætte hvor mange liter brændstof, der var plads til i deres tank. Her skabte ‘gæt-en-tank’-konceptet en særlig god stemning blandt kunder og Uno-X-medarbejdere på denne solrige eftermiddag i Fredericia.

“Vi er virkelig glade og taknemmelige for, at så mange ville komme forbi. Der var smil og godt humør, og jeg håber på, at kunder i fremtiden vil kigge forbi til endnu en billig tankoplevelse i trygge rammer”, siger Ivan Milther.

Læs mere om Uno-X’ nye stationskoncept samt ombygning her: www.unox.dk

https://www.gfforsikring.dk/kontakt-gftrekantområdet