Fredericia Døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Dagens pressebriefing var med Vicepolitikommissær Finn Ellesgaard Nielsen. På døgnrapporten var der en række indbrud i kælderrum, to tilfælde af spirituskørsel samt en hærværkssag i Kanalbyen.

“I Kongensstræde har der været flere tilfælde af opbrudte kælderrum i samme opgang. I to af kælderrummene er det kun registreret som forsøg på indbrud, der er altså ikke stjålet noget. Et kælderrum yderligere er blevet tilføjet siden i fredags. Her er en kælderdør blevet sparket op og der er blevet stjålet noget tøj fra rummet”, fortæller Finn Ellesgaard Nielsen.

“Vi fortsætter i samme stil, dog ikke med umiddelbar tilknytning til det tidligere. På Valmuevej er der blevet opbrudt to kælderrum i meget samme stil. I begge tilfælde er hængelåsen blevet skåret over – og tyvene er gået efter værktøj i begge kælderrum”, fortsætter han.

“Så springer vi til noget andet. På Købmagergade er en 34-årig mand blevet standset og sigtet for spirituskørsel. På Vesterbrogade er en 31-årig mand ligeledes blevet standset og sigtet for spirituskørsel. Begge er fra Fredericia”, forklarer Vicepolitiinspektør Finn Ellegaard Nielsen.

Fredericia AVISEN blev gjort opmærksom på, at der i Kanalbyen på parkeringspladsen har været et tilfælde af hærværk. Det bekræfter Finn Ellesgaard Nielsen. “Der er anmeldt et tilfælde af hærværk på Oldenborggade. Der er blevet kastet en sten gennem højre bagrude i en bil parkeret på P-pladsen ved Kanalbyen”, forklarer han.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer