Hop på cyklen med hele familien og få nogle dejlige timer sammen – vi leverer pitstop-forplejningen. Sådan lyder opfordringen fra Jyske Bank, der sammen med Cyklistforbundet inviterer alle børnefamilier til en eftermiddag med Cykelhygge 17. september.

Afdelingsdirektør i Jyske Bank, Ulla Plauborg Møller Kristensen, siger:

“Vi glæder os til at byde børn og deres forældre velkommen og hjælpe dem afsted til gode cykeloplevelser med masser af frisk luft. Hverdagscykling er godt for både sundheden og klimaet, og det vil vi gerne sætte et hyggeligt fokus på.”

Cykelhygge-arrangementet er et tilbud til børnefamilier om en afslappet og uhøjtidelig eftermiddag, hvor store og små kan samles om en større eller mindre cykeltur. Ruten bestemmer man selv. Jyske Bank tilbyder et hyggeligt pitstop undervejs med mad og drikke og sjove aktiviteter og en konkurrence, hvor man kan vinde en hyggekasse med underholdning til hele familien.

Det foregår i Jyske Bank Vejle, Enghavevej 32, den 17. september kl. 16.00-19.00. Tilmelding foregår via jyskebank.dk/cykelhygge. Af hensyn til bespisning og corona-restriktionerne er tilmelding nødvendig.

Arrangementet er en del i børnemotionskampagnen Alle Børn Cykler, som Cyklistforbundet gennemfører i samarbejde med Jyske Bank og Novo Nordisk. I de to første uger af september dyster skoleelever i hele landet om at cykle flest dage til skole og i fritiden.

Kom godt afsted og vind en cykelferie

I år sætter kampagnen ekstra fokus på at få forældrene til at bakke op om børns cykling og sammen cykle dejlige ture.

Det sker med en guide til, hvordan hele familien nemt kommer i sadlen og ud på tur. Guiden tilbyder gode råd til at komme godt afsted, opskrift på den gode turkage, skattejagt og cykelpausequiz til undervejs og meget mere.

Forældre kan desuden deltage i en konkurrence om en cykelferie på Samsø.

Find det hele på www.jyskebank.dk/cykelhygge.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer